Huawei Matebook D15 alınır mı?

Bilgisayar programcılığına yerleştim bu sene bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce işlerimi görür mü? Arada LoL, MT2 tarzı oyunlar oynuyorum.
Laptop önerisi istemiyorum çünkü sadece Vatan'dan alabilme şansım var bu fiyat aralığında en iyisi bu gözüküyor. Bu laptop için benim yaşayacağım problemlerden vs bahsederseniz çok iyi olur şimdiden hepinize teşekkürler.

Bilgisayar programcılığına yerleştim bu sene bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce işlerimi görür mü? Arada LoL, MT2 tarzı oyunlar oynuyorum.
Laptop önerisi istemiyorum çünkü sadece Vatan'dan alabilme şansım var bu fiyat aralığında en iyisi bu gözüküyor. Bu laptop için benim yaşayacağım problemlerden vs bahsederseniz çok iyi olur şimdiden hepinize teşekkürler.
Alınabilir. Yanlız daha taşınabilir ve uzun pil ömrüne sahip bir cihaz istersen buna da bakabilirsiniz.

LoL rahat oynatır, MT2 nedir bilmiyorum. Bence aceleniz varsa alınabilecek laptoplar arasında. Fiyatına göre şık Huawei modelleri.
Ekleme: 55superx'in önerdiği 14" modeli bence de daha iyi olacaktır. 2 kat SSD kapasitesi var en azından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı