Huawei Matebook D15 ile uyumlu Linux dağıtımı önerisi

Fedora önerebilirim. Farklı bir cihazda daha önce kullandım ve yaptığım ufak tasarımsal değişiklikten sonra çok hoş bir sistem oldu. Sürücü konusunda hiçbir problem yaşamadım.

Linux bilginiz var mı?

Yeni kullanıcı iseniz yukarıda yazılann.
Dağıtımları kurabilirsiniz. Başka dağıtım ararsanızda Linux Mint, elemantryos var. Bu dağıtımlar son kullanıcı dostudur.

O kadar dağıtım değiştirdim ses problemi yaşamadım sizin de problem yaşayacağınızı zannetmem ama problem yaşarsanız konu açın yardımcı oluruz.

Linux bilginiz var mı?

Dağıtımları kurabilirsiniz. Başka dağıtım ararsanızda Linux Mint, elemantryos var. Bu dağıtımlar son kullanıcı dostudur.

O kadar dağıtım değiştirdim ses problemi yaşamadım sizin de problem yaşayacağınızı zannetmem ama problem yaşarsanız konu açın yardımcı oluruz.

Kali, elemantary OS, Mint, KDE Ubuntu, Ubuntu, Pardus, Arch, kodachi, ve birçok dağıtım kullandım. Yeni değilim. Lakin bu laptop da ses sorunu yaşıyorum.
Linux bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı