Monterey Huawei Matebook D15 Kurulumda takılıyor

Plushtrap

Megapat
Daha fazla  
İmzada belirttiğim sisteme forumda paylaşılan 12.3 imajını kurmaya çalışırken ilerleyemedim. Aynı cihaza daha önce başarılı kurulum yapan bir arkadaşın paylaşımına istinaden Release OC用引导efi/OpenCore EFI for boot · ske1996/Matebook-D14-2020-hackintosh linkindeki EFI'leri kullandım. Her iki EFI'de de Apple logosunun ilerisine gidemedim. Verbose da yapamayınca başka şekilde devam ettim.

@yusufklncc hocamın paylaştığı şu EFI'yi kullandım: GitHub - yusufklncc/Huawei-Matebook-13-Hackintosh: OpenCore EFI for Hackintosh HUAWEI MateBook 13 2020
Bunda da resimdeki hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada BIOS ekranını paylaşıyorum. Hiçbir ayar yok, hayatımda gördüğüm en boş BIOS ekranı.

IMG_0091.jpg

IMG_0092.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu EFI ile deneyin.
IMG_0093.jpg

Cevap için teşekkürler. Resimdeki hatayı aldım bu sefer de.
Aynı cihaza daha önce başarılı kurulum yapan bir arkadaşın paylaşımına istinaden Release OC用引导efi/OpenCore EFI for boot · ske1996/Matebook-D14-2020-hackintosh linkindeki EFI'leri kullandım.
Bu arkadaşın Monterey değil de Big Sur kurduğunu farkettim. Big Sur deneyeceğim. Başarılı olursa Monterey'e güncellemeyi denerim, olmazsa tekrar Big Sur kurarım. En kötü ihtimalle Big Sur da kullanılabilir yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı