Plushtrap
Megapat
Daha fazla
İmzada belirttiğim sisteme forumda paylaşılan 12.3 imajını kurmaya çalışırken ilerleyemedim. Aynı cihaza daha önce başarılı kurulum yapan bir arkadaşın paylaşımına istinaden Release OC用引导efi/OpenCore EFI for boot · ske1996/Matebook-D14-2020-hackintosh linkindeki EFI'leri kullandım. Her iki EFI'de de Apple logosunun ilerisine gidemedim. Verbose da yapamayınca başka şekilde devam ettim.
@yusufklncc hocamın paylaştığı şu EFI'yi kullandım: GitHub - yusufklncc/Huawei-Matebook-13-Hackintosh: OpenCore EFI for Hackintosh HUAWEI MateBook 13 2020
Bunda da resimdeki hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada BIOS ekranını paylaşıyorum. Hiçbir ayar yok, hayatımda gördüğüm en boş BIOS ekranı.
@yusufklncc hocamın paylaştığı şu EFI'yi kullandım: GitHub - yusufklncc/Huawei-Matebook-13-Hackintosh: OpenCore EFI for Hackintosh HUAWEI MateBook 13 2020
Bunda da resimdeki hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada BIOS ekranını paylaşıyorum. Hiçbir ayar yok, hayatımda gördüğüm en boş BIOS ekranı.
Son düzenleyen: Moderatör: