Huawei Matebook D16 1 senelik deneyimim

Yeni serisinde bu sorunları ve kamera işini de çözmüşler cidden çok güzel olmuş o da. Artık bundan 3-4 sene sonra ne çıkarırlarsa yeni bir siparişleri de benden olacak internet girişinden emin değilim bu arada

Bende bunun i712700h olanını almayı düşünüyorum fakat batarya süresi hakkında çok yorum bulamadım. Sizinkiyle benzer bir süresi olur mu acaba ?
Birde cs valo filan oynarken çok ısınıyor mu yada fan sesi çok çıkıyor mu ?

Benim Ryzen versiyonda hiçbir ısına ya da fan sesi duyulmuyordu. Batarya süresinin yine benimki kadar iyi olacağına eminim. Ancak %100 doğru bir bilgi değil sadece tahmin.

Yorumumun beğenilmesi sebebiyle şu anki fiyatına bakayım dedim. Adam 2021'de 16 GB ramli halini 8500 TL'ye alırken şu anda 8 GB ramli hali 32k...

İlk çıktığında hem fiyatı çok iyiydi hem de yanında zibil tane şey hediye ettiler. Keyifle kullanın, güzel bir inceleme olmuş. Ellerinize sağlık. Cihaz ise çıktığında bayağı avantajlı ve iyiydi ama bugün maalesef alınmaz diyorum fiyattan ötürü.

Yorumumun beğenilmesi sebebiyle şu anki fiyatına bakayım dedim. Adam 2021'de 16 GB ramli halini 8500 TL'ye alırken şu anda 8 GB ramli hali 32k...
O zamanlar piyasaya yeni girmeye çalıştığı için epey iyiydi ama şu an artmış. Yine de Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da en yenisi 25.000 e 16 GB Ram ile bulunabiliyor yine iyi bence ya
Tabi eski fiyat avantajı yok ama yine de o segmentte hala iş görür bence ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…