Huawei Matebook D16 alınır mı?

ByMalicious

Hectopat
Merhaba dostlar iyi gunler.
Huawei Matebook D16 alınır mı?
Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro ve yazilim için alacağım.
Oyun tarafina bakarsak.
Valorant ve Rocket League oynuyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende monster abra A5 i7 9.nesil Nvidia GeForce 1650 olan laptopumu satıp Huawei matebook d16 geçsem mantık olur mu ?
Artık oyun oynamayı düşünmüyorum benim için laptop sessiz olması uzun pil ömrü ve SQL, Python database alanında zorluk çıkarmadan çalıştırması önemli yorumlarınızı alabilir miyim ?

Bende monster abra A5 i7 9.nesil Nvidia GeForce 1650 olan laptopumu satıp Huawei matebook d16 geçsem mantık olur mu ?
Artık oyun oynamayı düşünmüyorum benim için laptop sessiz olması uzun pil ömrü ve SQL, Python database alanında zorluk çıkarmadan çalıştırması önemli yorumlarınızı alabilir miyim ?
Ben de eski monster kullanıcısı olarak satmıştım okula bilgisayarı getirip götürürken sırtım artık ağrıdığı için. Kullandığım kadarıyla D16 yı anlatayım.
Unity oyun motoru ve altta Git sistemleri discord vs açıkken yaklaşık 5 saat falan götürüyor ki muhtemelen unity grafik birimi de kullandığından bu kadar hızlı yiyor.Çok hızlı şarj oluyor. Normal kullanımda 8-12 saati çok rahat çıkarır diye tahmin ediyorum ama denemedim. Henüz fan sesi duymadım. Kodlama konusunda da performansı kesinlikle çok tatmin ediyor.
Satıcı hakkında hiçbir fikrim yok ama az bir bütçe arttırımı ile bu model alınabilir:
Bilemedim hocam ya https://www.hepsiburada.com/huawei-...zgC49SEhrRsKSnBwgl0aAqLiEALw_wcB&gclsrc=aw.ds dokunmatik ekran harici her şeyde bu daha verimli gibi geliyor bana. Tasarım için ekranın daha büyük olması da ekstra bir avantaj. Ve 8 gb ram artık çok sıkıntı bence

Satıcı hakkında hiçbir fikrim yok ama az bir bütçe arttırımı ile bu model alınabilir:

Hocam, 8 GB RAM, 256 GB SSD var. D16'nin yarisi diyelim kisaca.

Alınır. Ben aldım oyun geliştiriyorum içinde. Valorant vs de oynuyorum taş gibi alet gerçekten. Oldukça hızlı ve çok iyi malzeme kalitesi.

Valorant'ta hangi ayarla da kac FPS aliyorsunuz, hocam? Ayrica ileri saatlerde kasma sorunu vs. oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Monster Abra A5 i7 9.nesil NVIDIA GeForce 1650 olan laptopumu satıp Huawei Matebook D16 geçsem mantık olur mu?
Artık oyun oynamayı düşünmüyorum benim için laptop sessiz olması uzun pil ömrü ve SQL, Python database alanında zorluk çıkarmadan çalıştırması önemli yorumlarınızı alabilir miyim?

Oyun oynamayı düşünmüyorsanız satın derim hem ağırlık olarak hem de pil olarak çektiğiniz eziyete değmez. Bende de Matebook 14 var tek sıkıntısı 2. el piyasası çok sıkıntılı. 8000'e çıkardığı laptopu 1 ay sonra 7500'e satmaya başladı Huawei ve 8K ya aldığım laptopun şu an 2.el piyasası 6500 TL o yanı çok kötü.

Hocam, 8 GB RAM, 256 GB SSD var. D16'nin yarisi diyelim kisaca.

Valorant'ta hangi ayarla da kac FPS aliyorsunuz, hocam? Ayrica ileri saatlerde kasma sorunu vs. oluyor mu?
D16'da 2 model var, tek model yok. 16 ve 8 GB olarak 2 farklı D16 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı