Huawei Matebook D16 mı yoksa OLED ekranlı ASUS Vivobook mu?

Bütçe
15.000-20.000

Isari

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Merhaba arkadaşlar,
Siz ne dersiniz bu konuda? Benzer konfigürasyonda, aynı ekran boyutunda arada bir miktar fark var, ASUS daha pahalı. Ama OLED. Değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
OLED ekranlı bir Vivobook test etmiştim, ekranı glossy panel olduğu için aşırı rahatsız etmişti. Sırf bu sebeple bile D16 alırdım.

OLED ekranlı bir Vivobook test etmiştim, ekranı glossy panel olduğu için aşırı rahatsız etmişti. Sırf bu sebeple bile D16 alırdım.
Mağazada ikisini de karşılaştırıp görmek istiyorum sırf bu sebeple...

Ne için alacaksınız.
Günlük ofis işleri, makale kitap yazımı vs. için. Oyun, video edit vs. yapmayacağım. Önemli olan kaliteli ekran çünkü hep yazılarla ve Word'le, PDF'le işim var benim.

ben aynı olayda kararsız kaldım. Oled ve 2.5K çok güzel ancak Huawei kasa ve tasarım daha ağır ve güzel duruyor gibi..

Ben iyi ki OLED ve 2.5K almışım diyorum. Göz konforu, uzun saatlerce çalışma, renk kalitesi ve keskinlik muazzam. Bu ekrandan sonra diğer ekranlara bakmak işkence gibi geliyor.

Ben iyi ki OLED ve 2.5K almışım diyorum. Göz konforu, uzun saatlerce çalışma, renk kalitesi ve keskinlik muazzam. Bu ekrandan sonra diğer ekranlara bakmak işkence gibi geliyor.
selam bende aynı ikilem içinde kaldım huawei matebook d16 ve Zenbook 14x arasında 2.8k ekran ve dokunmatik kalemi ile birlikte geliyor çok cazip duruyor bir yandan da huawei i7 son nesil işlemcisi gözüme güzel geliyor fakat şuan asus daha fazla gözüme giriyor gibi huawei için ekranı çok rahatsız ediyor ve ışık sızması var denmişti o yüzden korkuyorum açıkcası sence asus mu almalıyım yoksa huawei mi cevaplarsan sevinirim yazılım ve montaj için kullanacağım uzun süreler bilgisayar başında olacağım için ekran benim için baya bir önem taşıyor aynı zamanda şarj da öyle

selam bende aynı ikilem içinde kaldım huawei matebook d16 ve Zenbook 14x arasında 2.8k ekran ve dokunmatik kalemi ile birlikte geliyor çok cazip duruyor bir yandan da huawei i7 son nesil işlemcisi gözüme güzel geliyor fakat şuan asus daha fazla gözüme giriyor gibi huawei için ekranı çok rahatsız ediyor ve ışık sızması var denmişti o yüzden korkuyorum açıkcası sence asus mu almalıyım yoksa huawei mi cevaplarsan sevinirim yazılım ve montaj için kullanacağım uzun süreler bilgisayar başında olacağım için ekran benim için baya bir önem taşıyor aynı zamanda şarj da öyle
Bu durumda kesinlikle Asus derim. Ama 14" ekran küçük gelebilir. 15.6 veya yakında gelecek olan 16" modelleri beklemeni öneririm. 14" ekranda gözler biraz zorlanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı