Gelişmeleri takip ediyorum hocam. Umarım kurarsınız. Benim aklımda BIOS var ama. Secureboot harici hiçbir şey değişemedim. Belki de gerekmiyordur.Aga magicbookx15 ile aynı özelliklere sahip D14. aynı EFI'yi sosyaleden buldum. Şimdi yazdırıyom. Geişmeleri aktarırım.
Honor MagicBook X15 Hazır EFI dosyası
EFI hakkında: Kendi yaptığım ve kullandığım EFI dosyasıdır. OpenCore sürümü 0.7.6'dır. Linkte sadece OC klasörü mevcuttur. Sistem özellikleriniz benzer veya aynı ise deneyebilirsiniz. Catalina 10.15.7 ve Monterey'in 12.0.1 sürümünde denedim. 12.1 güncelleştirmesinde test etmedim. Big Sur...www.technopat.net
Gelişmeleri takip ediyorum hocam. Umarım kurarsınız. Benim aklımda BIOS var ama. Secure Boot harici hiçbir şey değişemedim. Belki de gerekmiyordur.
Gelişmeleri takip ediyorum hocam. Umarım kurarsınız. Benim aklımda BIOS var ama. Secureboot harici hiçbir şey değişemedim. Belki de gerekmiyordur.
Hayırlı olsun hocam. Aynı soruları size sorsam o zaman.
Hocam kurabildiyseniz hayırlı olsun. Ben 256'lık modeli kullanıyorum ama sadece MacOS kuracağım. Kurulum için hangi imajı kullandınız? EFI paylaşmanız mümkün mü? Bir de son olarak BIOS ayarlarında ne değiştirdiniz? Çok kısıtlı çünkü ayarlar.
Teşekkürler hocam deniyorum ben de bakalım.Kurulum için Technopat Sosyal'deki Monterey imajını etcher ile USB'ye yazdırdım. İndirdiğim EFI ise Honor MagicBook X15 Hazır EFI dosyası sadece Secure Boot'u kapattım sonra kendisi halletti. Diski sıfırlayıp Disk İzlencesi'nden çıktım direkt indi. Wi-Fi, ekran kartı, ses, parlaklık, bluetoth falan her şey ideal çalışıyor. Ayrıca şunu da belirteyim. Cidden Windows 11'den çok çok daha stabil. Özellikle Windows 11 de Chrome'de birkaç sekme açınca ve de arkada Photoshop açıkken yanıyordu PC bildiğin. RAM'ı öyle sömürüyordu ki... Tam şu an yazdığım anda Safari de 2 sekme açık 5 tane de websitesi açık. WhatsApp, Discord, Photoshop, Apple Music şu an çalışıyor. Ve sıcaklık seviyesi ortalarda. Özellikle crack uygulama indirmek Windows'tan çok çok daha kolay. Unzip indirip cracki çıkarıyorsunuz ve dosyayı açıp sadece yapmanız gereken kurulum dosyasını kurup crack eklentisini çalıştırmak. Öyle Windows'taki gibi su dosyayı su dosyaya aktarma gibi uğraştırmıyor. Şu an crack olarak Adobe Photoshop 2021 ve Logic X Pro kullanıyorum. İkisi taş gibi çalışıyor. Özellikle şunu belirteyim font yükleme şeysi de daha rahat. Yani kısacası ilk gün biraz zorlandım Mac'te. Ama su an çok kullanışlı geliyor bana. Keşke daha önce Hackintosh kursaymışım
Eki Görüntüle 1426345Eki Görüntüle 1426346
Teşekkürler hocam deniyorum ben de bakalım.
yedekte var gerekirse takarımTakıldığın bir yer olursa buradayım. Bu arada mouse kullanıyorsundur umarım.
Yedekte var gerekirse takarım.
Diski formatlarken donuyor devamlı. 20-30 defa restart atıp ısrarla deneyince başarıyorum. Daha sonra kurulum patlarsa bir tur daha baştan.
Neyse kuruluma başlıyorum. İlk aşamada (Apple logosu değil, diskin altında bar olan kurulumda 12 dakika kala donuyor. Mouse falan hareket etmiyor. Bu ekranda beklemem mi lazım yoksa reset mi atayım?
Sistemlerimiz aynı olması lazım, yanılıyor muyum? Acaba benim kullandığım flash mı sıkıntılı. USB 3.0 kullanıyorum. Farkeder mi acaba?Takıldığın bir yer olursa buradayım. Bu arada mouse kullanıyorsundur umarım.
Yükleme barı mı? Ekranı çekip atarsanız iyi olur.
Sistemlerimiz aynı olması lazım, yanılıyor muyum? Acaba benim kullandığım flash mı sıkıntılı. USB 3.0 kullanıyorum. Fark eder mi acaba?
Acaba benim kullandığım flash mı sıkıntılı. USB 3.0 kullanıyorum. Fark eder mi acaba?