Hocam MatePad Air'ını zararına taze satmış biri olarak yazıyorum bunları naçizane tavsiyemdir;
Google servisleri sizin için önemliyse almanızı önermem.
-Uygulamaları bir nevi emülatör olan gbox üzerinden kurduğunuz için multitasking'te (ekranı bölerek birden fazla uygulama kullanımında) ikinci uygulamayı açmak istediğinizde bu uygulama maalesef gbox üzerinden kurduğunuz uygulama olamıyor yani önce gbox üzerinden yüklediğiniz uygulamayı açtıktan sonra Huawei App Store'dan indirdiğiniz uygulamayı açabiliyorsunuz.
-Açılan mini uygulamaların bazıları ekrana tam sığmıyor.
-Not uygulaması asla Samsung notes kadar kullanışlı ve üretken değil.
-Klavyenin bağlantı noktası (metal delikler) bir müddet sonra kararıyor (benimki de dahil çoğu MatePad'te olan bir sorun)
Ve aklıma henüz gelmeyen yazılımsal sıkıntıları mevcut ancak fiyatları da bu oranda cazip, tercih sizin.
Ancak performansı ve batarya süresi gerçekten iyiydi.
Evet bende de bu dediğiniz problemler vardı özellikle ekran kenarlarında not alamıyordum ama bendeki sd 888 işlemciydi belki ondandır.MatePad 11 2023 cihazı tercih ettim YouTube Play Store gibi uygulamalarda gezinirken biraz kasıyor ve oyunlarda ekran hassasiyeti grafik kalitesi ve performans olarak hiç memnun değilim içinde normalde 865 işlemci olması lazımken bana gelen 870 işlemci fakat performans çok kötü bir de not alırken ekranın kenar kısmına not alamıyorum sapıtıyor kalem. Ve Samsung'la karşılaştırırsak bence not alma konusunda Huawei daha başarılı çünkü kalem hissi cidden güzel. Ve bir sıkıntım daha var 120Hz sabit modda çalışırken şarj çok hızlı bitiyor 120Hz'e kadara alınca da Opera gibi uygulamalar 60 Hz'de çalışıyor ve gözü yoruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.