Huawei MatePad 11.5 2025 modeline 2023 kılıfı uyar mı?

Tykhon

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni Huawei MatePad 11.5 2025 klavyesiz versiyonu aldım ve şimdi de kılıfsız geldiği için tablet kılıf almak istiyorum. Ama internette nerdeyse hiç 2025 versiyonunun kılıfı yok hepsi 2023 versiyonunun kılıfı. Acaba 2023 versiyonunun kılıfını alsam 2025 versiyonuna uyar mı, daha önce bunu deneyen oldu mu?

Arkadaşlar ben yeni Huawei MatePad 11.5 2025 klavyesiz versiyonu aldım ve şimdi de kılıfsız geldiği için tablet kılıf almak istiyorum. Ama internette nerdeyse hiç 2025 versiyonunun kılıfı yok hepsi 2023 versiyonunun kılıfı. Acaba 2023 versiyonunun kılıfını alsam 2025 versiyonuna uyar mı, daha önce bunu deneyen oldu mu?
Olmaz çünkü kamera tasarımları vb. farklı.

İnternette hiçbir satıcı satmıyor var mı daha önce bu tablete kılıf alabilen. varsa yarıcımcı olsun lütfen ya 3 gündür kılıf arıyorum

Uyamaz, adından belli;

MatePad 2025 11.5" ekran - 262.6 x 177.5 x 6.1 mm
MatePad 2023 11" ekran - 253.7 x 165.3 x 7.2 mm

Şu senin işini görürmez mi yanlış mı okudum?

ikiside 11.5 inch
Ah tam isim yazmadığın için karşılamadı, peki linkteki senin işini görmüyor mu satın alırsan?

2023 Huawei MatePad 11.5" ekran - 260.9 x 176.8 x 6.9 mm
2025'ten boyutları gene farklı.

Ah tam isim yazmadığın için karşılamadı, peki linkteki senin işini görmüyor mu satın alırsan?

2023 Huawei MatePad 11.5" ekran - 260.9 X 176.8 X 6.9 mm.
2025'ten boyutları gene farklı.

Bu kılıf da 2023 versiyonu için yapılmış muhtemelen çünkü yeni gelen yorumlarda kamera tam oturmuyor küçük geldi gibi şikayetler var muhtemelen onlar da 2025 versiyonunu aldıkları için tabletin sıkıntı yaşıyorlar. Bazıları sığdırmış tableti ama ses açma kısmı tam basmıyor veya tablat içinde oynuyor gibi sıkıntılar yazmışlar. Ben anlamıyorum bu tableti o kadar kişi alıyor nasıl buna uygun bir kılıf üretmezler. Hadi kendi sitesinde bitmiş ama diğer büyük sitelerde nasıl satılmaz buna uygun kılıf aklım almıyor.

Bu kılıf da 2023 versiyonu için yapılmış muhtemelen çünkü yeni gelen yorumlarda kamera tam oturmuyor küçük geldi gibi şikayetler var muhtemelen onlar da 2025 versiyonunu aldıkları için tabletin sıkıntı yaşıyorlar. Bazıları sığdırmış tableti ama ses açma kısmı tam basmıyor veya tablat içinde oynuyor gibi sıkıntılar yazmışlar. Ben anlamıyorum bu tableti o kadar kişi alıyor nasıl buna uygun bir kılıf üretmezler. Hadi kendi sitesinde bitmiş ama diğer büyük sitelerde nasıl satılmaz buna uygun kılıf aklım almıyor.
Kılıf üretilmesinde problem yok, mesele lojistik + gümrükler ve 2020 yılında olmamamız, çok şey değişti bir grup insan maske takamak çok iyi bir şey dediği için dışarıda.

Beklemen gerekecek bu durumda, mümkün olduğunca dikkatli kullanırsın artık.

Kılıf üretilmesinde problem yok, mesele lojistik + gümrükler ve 2020 yılında olmamamız, çok şey değişti bir grup insan maske takamak çok iyi bir şey dediği için dışarıda.

Beklemen gerekecek bu durumda, mümkün olduğunca dikkatli kullanırsın artık.
birde bu sorun 2 aydır var en son kendi sitesinde 2 ay önce satılmış kılıf bu süre içinde alalnalr ne yapıyor kılıfsız mı kullanıyor. Huawei Matepad 11.5 kılıf satan tüm satıcıların puanları çok düşün çünkü insanlar alıp 2025 versiyonuna uygu olmadığını görünce düşük puanlar veriyor. 2 aydır böyle bir açık var nasıl karşılanmaz bu açık anlamıyorum ya

Şu an aynı sorunu bende yaşıyorum. O kadar aramama rağmen bulamadım, bütün sitelere baktım yok. Çoğunlukla 2023ve 2024 var. Ne yaptın bulabildin mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı