İnceleme Huawei MatePad 11.5 2025 Papermatte ve M-Pencil 3. Nesil

Hocam kalemi nasıl şarj oluyor? Honor kullanan arkadaşların kalemi type c adaptore takarak şarj ettiklerini gördüm ve bu yüzden o markadan tablet almaktan vazgeçtim. Huawei kalem tablete bağlı mi şarj oluyor

Mıknatıs ile tablete yapışıp şarj oluyor hocam bu yeni modellerde.

Mıknatıs ile tablete yapışıp şarj oluyor hocam bu yeni modellerde.
Güzel öyleyse üstad. Sen aldıysan vardır bir bildiğin diyip kafama takılan diğer modelleri es geçiyorum bu fiyat bandında. Ders ve film dizi için alıcam zaten oyun oynamam çok. Bi kaç bin daha koyup A16 apple almak nasıldır diye düşünüyorum sadece

Kalem masrafıda çıkacak ekstra Apple alırsan. Galaxy Tab S9 fiyatına geliyor o sekilde nerdeyse, almak mantiksiz. Tab S11'de 19000 TL'ye dusmustu dün cok kisa bir süreligine. Kara cuma'da yine o tarz bir indirim beklenebilir.

Hocam 5 yıl güncelleme alacak demişsiniz, 5 sene yazılım güncellemesi mi yoksa güvenlik mi? Yazılım 5 değil ise kaç sene yazılım güncellemesi var bilginiz var mıdır?

Hocam sizce sadece soru çözüm için orjinal kalem alınmalı mı? Çakma kalem iş görür mü ve ekrana zarar verir mi? Huawei'nin sitesinden almadığım için kalemle birlikte gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…