İnceleme Huawei MatePad 11.5 2025 Papermatte ve M-Pencil 3. Nesil

Benim arkadaşım okulda çizim yapmak falan için aynısını aldı, Papermatte ekran müthiş hissettiriyor… Keşke telefonlarda da olsa öyle bir hissiyat.

Benim arkadaşım okulda çizim yapmak falan için aynısını aldı, PaperMatte ekran müthiş hissettiriyor… keşke telefonlarda da olsa öyle bir hissiyat.

Biraz önce MediaMarkt'ta denedim, tabii diğer markaların tabletlerini de denedim. Gerçekten böyle bir kalite farkı inanılmaz... Çok almak istiyorum ama HarmonyOS Next ile Google servislerinin tamamen kalkma riski var. Hiçbir şekilde kullanılamayacak olabilir. Çok aradayım.

Kasım'ın son cuması, 28 Kasım'da kısaca. İyi indirimler olacaktır.

Hocam bende almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa üstüne ekleyip iPad A16 almak mı daha iyi olur hem kalemi yanında geliyor fiyatı da uygun diye düşünmüştüm bu tableti ama Google servislerinden dolayı biraz kararsız kalmıştım aslında neredeyse sadece test çözmek PDF için falan alacağım çoğu işimi telefonla görürüm zaten siz memnun musunuz herhangi bir sorun sıkıntı var mı almaya değer mi yoksa iPad mi alayım ama orijinal kalem ile fiyatı çok yüksek oluyor o yüzden orijinal olmayan kalem almayı düşünmüştüm.

14000 TL'ye alinabilecek acik ara en iyi tablet Matepad 11.5, gayet memnunum. Ipad A16 yerine sahsen Tab S9 alirim.

14000 TL'ye alinabilecek acik ara en iyi tablet MatePad 11.5, gayet memnunum. iPad A16 yerine sahsen Tab S9 alirim.

S9 daha pahalı ama ondan iPad düşünmemin sebebi daha stabil bir de Google şeyleriyle uğraşmamak için bir de iPhone kullanıyorum işe yarar mı bilmiyorum ama zaten test PDF için kullanacağım oyun falan oynamıyorum zaten.

Kalem le Tab S9 ile neredeyse denk paraya geliyor Ipad A16. Ekranida bir hayli geride Tab S9'dan. Hepsi gayet stabil bu tabletlerin.

Kalem le Tab S9 ile neredeyse denk paraya geliyor iPad a16. ekranı da bir hayli geride Tab S9'dan. Hepsi gayet stabil bu tabletlerin.

MatePad'i öneriyorsunuz yani hocam tablet olduğu için çok bütçe ayırmak istemiyorum 2-3 yıl götürse yeterli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…