Huawei MatePad 11.5S papermatte, M pencil 3 tablete manyetik biçimde yapışıp şarj olur mu?

Daha fazla  
Huawei MatePad 11.5s papermatte tablet aldım. Ancak kalem almadım onun için Huawei M pencil 3 almayı düşünüyorum. Kalem benim tabletime manyetik sekilde yapışıp şarj oluyor mu? Yoksa adaptör mü gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmuyor kardeşim yanıda adaptör gibi bir şey gönderiyorlar ona takıp şarj ediyorsun. Sanırım adaptör mıknatıslıydı ince çubuk gibi bir şey kaleme yapışıyor. Fakat adaptörü kaybedersen yenisi tekli satılmıyor o konuda uyarayım. Yani adaptör kaybolması demek kalemi çöp etmek demek. Taa çinden yuan para birimi ile falan alabiliyorsun o da aylar sonra geliyor ve vergilerle falan neredeyse kalem+adaptörün türkiye fiyatına denk geliyor zaten.

Huawei MatePad 11.5s papermatte tablet aldım. Ancak kalem almadım onun için Huawei m pencil 3 almayı düşünüyorum. Kalem benim tabletime manyetik sekilde yapışıp şarj oluyor mu? Yoksa adaptör mü gerekiyor?

1725533863157.png

Şöyle bir şey.

Yapışarak kullanabilirsin ama 3. nesli değil 2. nesli. Arkadaşın dediği 1. nesil.
Ekran Görüntüsü (106).png

2. nesil sayfasına baktım orada da uyumsuz yazıyor. Sen en iyisi sitesinden temsilciye sor hemen cevaplıyorlar.

Yapışarak kullanabilirsin ama 3. nesli değil 2. nesli. Arkadaşın dediği 1. nesil.Eki Görüntüle 2303152

2. nesil sayfasına baktım orada da uyumsuz yazıyor. Sen en iyisi sitesinden temsilciye sor hemen cevaplıyorlar.

Hocam yapışır mı demiyor yalnız yapıştığı yerde tablette şarj oluyor mu diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı