Huawei matepad 11 alınır mı?

Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
5.469
Çözümler
25
Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
Seneye sınav senem olduğu için bilgisayarımı satıp chromebook ve tablet arayışına girmiştim fakat tablet almaya karar verdim. Huawei matepad 11 gözüme çok cazip geldi. Biliyorum bu cihazda Google servisleri yok fakat çok da önemli değil zaten. APK'lar ve bazı uygulamalar yüzünden Google'a gerek bile kalmıyor. Sizce bu tablet alınır mı? Alırken yanında klavyesi, kalemi ve fareyi ile alacağım. Bu fiyata bu aksesuarlar ile gelen ve bu özelliklere sahip başka tablet bulamadım. Sizin önerileriniz var mı?
 
Alınır bence. İşlemcisi ve ekranı çok iyi. Mağazada denemiştim tablet yağ gibi akıyor. Eğer Google servisleri sorun olmayacaksa en iyi tablet budur bu fiyat bandında. Servisleri de zaten Chrome dan vs. Kullanabiliyosun, işlemcisi iyi olduğu için tarayıcıda uzun bekleme süreleri olmuyor.
Huawei sitesinden alacaksan klavye+kalem+mouse bu kodu uygula(300 TL): A300MATEPADCPS
Bu da Trendyol linki 5200 TL klavye+ kalem: Huawei Huaweı Matepad 11 - Gri - 6gb + 128gb (klavye + M-pencil) Hediyeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
 
Alınır bence. İşlemcisi ve ekranı çok iyi. Mağazada denemiştim tablet yağ gibi akıyor. Eğer Google servisleri sorun olmayacaksa en iyi tablet budur bu fiyat bandında. Servisleri de zaten Chrome dan vs. kullanabiliyosun, işlemcisi iyi olduğu için tarayıcıda uzun bekleme süreleri olmuyor.
Huawei sitesinden alacaksan klavye+kalem+mouse bu kodu uygula(300 TL): A300MATEpadcps.
Bu da Trendyol linki 5200 TL klavye+ kalem: Huawei Huaweı Matepad 11 - Gri - 6gb + 128gb (klavye + M-pencil) Hediyeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Cevabın için teşekkür ederim. Huawei Store'dan alacaktım zaten. (sırf aksesuarlar için :D) Google servisleri benim için önemli değil zaten. APK ve diğer Store uygulamaları ile kolayca çözülebilecek şeyler bunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı