Çözüldü Huawei Matepad 11 için not uygulaması önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

DedektifPanda

Decapat
Daha fazla  
Ders çalışmak, indirdiğim PDF'lerin üzerine not almak için matepad 11 aldım ama düzgün bir uygulama bulamadım açıkçası. Şu anda nebo kullanıyorum ama daha fazla kalem seçeneği olan, m-pencil dokunmatik geçişleri destekleyen bir uygulama arıyorum. Ders ders PDF'leri ajanda tarzı sınıflandırıp, üzerinde kalem ile not alabileceğim bir uygulama önerir misiniz?

Ders çalışmak, indirdiğim PDF'lerin üzerine not almak için matepad 11 aldım ama düzgün bir uygulama bulamadım açıkçası. Şu anda nebo kullanıyorum ama daha fazla kalem seçeneği olan, m-pencil dokunmatik geçişleri destekleyen bir uygulama arıyorum. Ders ders PDF'leri ajanda tarzı sınıflandırıp, üzerinde kalem ile not alabileceğim bir uygulama önerir misiniz?

Notshelf öneririm hocam matepad 11 de çok iyi çalışıyor.

Cihazın kendi notlar uygulaması 😀.
Hocam tabletin içinde bulamadım, appgalery'de de huawei ait bi not uygulaması görünmüyor?

Notshelf öneririm hocam matepad 11 de çok iyi çalışıyor.
Hocam notshelf denedim ama kullanım açışından Nebo'ya çok benziyor. Daha fonksiyonel bi uygulama arıyorum ama galiba nebo'dan devam edicem.

Çözüm
Usta Flexcil diye bir uygulama buldum, ücretli sürümü de var, ücretsiz sürümü de iş görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı