Huawei MatePad 12X ekran nasıl yansıtılır?

Mertörencik

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Huawei MatePad 12X tabletim var. YouTube vs platforlarda yayın açmak istiyorum. Ama tableti PC'ye nasıl yansıtma yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

PC bilgileri.
MSI B550A Pro.
Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei PC Manager: Çoklu Ekran İşbirliği ile bağlanın.

Windows Kablosuz Ekran: Ayarlar > Sistem > Projeksiyon Bu Cihaza.

Üçüncü Taraf Yazılımlar: ApowerMirror veya LetsView kullanın.

USB ile Yansıtma: Scrcpy indirin ve USB hata ayıklamayı açın.

Hocam donmadan kastınız nedir? Benim arkadaşta da aynı problem yaşanınca ilk iki maddeyle kolayca halletmişti. Madem işi netleştirmek istiyorsunuz, dediğiniz gibi type c/HDMI'a kaldı iş.
Type-C/HDMI adaptörü alın, tableti HDMI ile PC'ye bağlayın. Giriş kaynağını HDMI olarak ayarlayın.Net olacaktır. Kaliteli bir mal olduğuna bakında sonradan uğraşmayın Bi'de onun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam donmadan kastınız nedir? Benim arkadaşta da aynı problem yaşanınca ilk iki maddeyle kolayca halletmişti. Madem işi netleştirmek istiyorsunuz, dediğiniz gibi type c/HDMI'a kaldı iş.
Type-C/HDMI adaptörü alın, tableti HDMI ile PC'ye bağlayın. Giriş kaynağını HDMI olarak ayarlayın.Net olacaktır. Kaliteli bir mal olduğuna bakında sonradan uğraşmayın Bi'de onun için.

Bu cihaz Miracaat alımını desteklemiyor diye uyarı veriyor bunu yapabilsem kablolu yansıtmama gerek kalmayacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı