Huawei MatePad Air'e Google için ne yuklenmeli?

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
Birçok farklı yöntem gördüm forumda ve internette. GBox mu Gspace mi yoksa MicroG mi kurnak mantıklı?

Birçok farklı yöntem gördüm forumda ve internette. GBox mu Gspace mi yoksa MicroG mi kurnak mantıklı?
MicroG.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu deneyin. Olmazsa bu yöntemle yapmayı deneyin:

MicroG.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu deneyin. Olmazsa bu yöntemle yapmayı deneyin:

Hocam üstte attığınız YT videosunda ne yapmam gerekiyor? Adam sadece YouTube'nin açıldığını göstermiş videoda.

Hocam üstte attığınız YT videosunda ne yapmam gerekiyor? Adam sadece YouTube'nin açıldığını göstermiş videoda.
Videoda yaptığı gibi App Gallery üzerinden Youtube'u aratıp Petal Search sonuçları üzerinden indireceksiniz. İndirirken MicroG'i indireceğim diyecek kabul edeceksiniz.

Videoda yaptığı gibi App Gallery üzerinden YouTube'u aratıp petal Search sonuçları üzerinden indireceksiniz. İndirirken MicroG'i indireceğim diyecek kabul edeceksiniz.

Hocam detaylı biliyor musunuz bilmiyorum ama tablet bugün kargodan geldi ve kutu içeriğinde kalem yoktu. Ayrı mı almam gerekiyor ve ne kadar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı