Huawei modemde WAN portu yok

eleutherios75

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Wi-Fi 6 router almak istiyorum. Şu an Huawei HG8546m cihazınl kullanıyorum. Bu modemin arkasında 4 LAN portu 1 de ev telefonu için port bulunuyor. WAN portu yok.
İnternetten biraz bakınca bu LAN portunu WAN portu yapılıa bildiğini gördüm ama arayüzde böyle yer bulamadım, internette aynı cihazı kullananlar da var, bende farklı.
Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-11-13-23-26-18-497_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-13-23-26-18-497_com.android.chrome.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2021-11-13-23-26-29-463_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-13-23-26-29-463_com.android.chrome.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Wi-Fi 6 router almak istiyorum. Şu an Huawei HG8546m cihazınl kullanıyorum. Bu modemin arkasında 4 LAN portu 1 de ev telefonu için port bulunuyor. WAN portu yok.
İnternetten biraz bakınca bu LAN portunu WAN portu yapılıa bildiğini gördüm ama arayüzde böyle yer bulamadım, internette aynı cihazı kullananlar da var, bende farklı.
Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu gibi cihazların genelde 4 nolu portu router olarak kurulum yapılınca WAN portu olarak görev yapıyor.

Elimde şu an bu cihazdan başka bir şey yokta yakın zamanda TP-Link AX1800 alacağım ama yanlış ürün almakdan korkuyorum.

Herhangi bir modemde olur bir tanıdığın filan evinde yok mu?
Bu cihazı oraya götürüp araya bir kablo takarak bu cihaza bağlanıp internete çıkıyor mu test edeceksin.

Çok basit bir iş.

Yanlış cihaz almaktan neden korkuyorsun?
Yardımcı olayım.

Bu arada yeni alacağım router i buna accses point olarak kurmak istiyorum.

Hocam anladığım kadarıyla ana modem olarak HG8546'yı kullanacaksın.
AX1800'ü de Access Point olarak kullanacaksın?

Ama AX1800 benim baktığımda mesh teknolojisi ve üç cihazdan oluşuyor.
Normal evler için bu cihaz biraz fazla gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı