Hocam bende baktım da thermal throttling problemi sanırım çözülmüş honor 20'de ki bu cihazla.15dk'lık thermal throttling testi sonucunda %91'e düşüyor youtube'de ki bir inceleme de.Bu modelde Honor 20 gibi thermal throotling yaşıyor, yeni cihazları bekleyebilirsiniz. Kirin 980 kullanıyor güçlü bir cihaz.
Hocam s10e modeli düşünüyorum da güvenilir satıcılarda fiyat çok yüksek stok problemi var sanırım.O değerde ise iyi. Çok oyun oynasan biri değilsen kafaya takılacak bir mesele değildi, insan alırken o kadar para veriyor onunda olmaması ister. Kamerası amiral gemisi seviyesinde değil P30 gibi iyi değil. O yüzden o fiyata bence alma. Biraz daha bekle acelen yoksa. S10 serisi neden düşünmüyorsun? Bir sebebi var mı?
Hocam bu tür yerler güvenli mi gerçekten?Bir problem yaşamak istemiyorum çünkü para büyük bir meblağ.Mağazalardan aldığımızdan garanti yönüyle bir farkı var mı? İade gerekirse bu durumda problem yaşanır mı?![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!urun.n11.com
Burası güvenlidir üründe Samsung garantili. Buradan alabilirsiniz.
Az önce Nova 5T, Teknoseyir incelemesine baktım aynı P30 ve Honor 20 modellerindeki gibi bu modelde de throotling sorunu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.