Huawei P30 vs Huawei Nova 5T

S10E Thermal throttling,optimizasyon gibi problemleri var Exynos kaynaklı.
S10E modelinde ısınma, optimizasyon sorunları yok. Bu konuda Samsung, Çinlilerden daha iyi.

Aslında XR demek benimde aklıma geldi :)
ama bütçeyi aşıyordu :)

Bu arada indirimlerle 11 modelide 6500 civarına düşüyor yakalarsan o daha iyi olur.
Denk gelirsem olabilir hocam. Teşekkür ederim cevapların için.
S10E modelinde ısınma, optimizasyon sorunları yok. Bu konuda Samsung, Çinlilerden daha iyi.
Kullandınız mı hocam S10E? Thermal throttling testi yaptınız mı? Birtakım sorunları vardı termal yönde ama çözmüş de olabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sıkıntıları yoktu, Samsung bu noktada iyi bir marka, fiyat olarak eleştirilebilir yalnız bu konularda Çinlilerden daha iyi olduğu aşikar.

S10E ısınınca güç kaybediyor ama Honor 20 ve P30 kadar güç kaybetmiyor bu modellerde yarı yarıya güç kaybı oluyor.

S10E modelinin ısınma testine baktım, Honor 20 ve P30 kadar ciddi derecede güç kaybetmiyor. Onda da düşüş oluyor ama bu iki model kadar değil ama.

Aynen @İbrahim Zdemir bu telefonu kullanıyor, unutmuşum ona soralım hemen.

S10 modelini 3 aydır kullanmaktayım. Herhangi bir sıcaklık sorunu yaşamadım.

İçindeki işlemci, S10 ve S10+ ile aynı. Soğutma çözümü de yine bu modeller ile aynı yönde.

S10e'nin, Honor 220 ve Huawei P30'dan daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Soruların varsa beni etiketleyerek sorabilirsin. :)

S10 modelini 3 aydır kullanmaktayım. Herhangi bir sıcaklık sorunu yaşamadım.

İçindeki işlemci, S10 ve S10+ ile aynı. Soğutma çözümü de yine bu modeller ile aynı yönde.

S10E'nin, Honor 220 ve Huawei P30'dan daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Soruların varsa beni etiketleyerek sorabilirsin. :)
Cevap için teşekkür ederim. S10E modelini almayı düşünüyorum da yaşadığınız bir problem olduysa bu konuda bilgi verebilir misiniz? S10E modelinin oyunlarla optimizasyonu nasıl? Ekran dokunmatiği nasıl? Kamerasından memnun musunuz?

Öncelikle kamerasından fazlasıyla memnunum. Gerçekten başarılı bir kamerası var. ASlında bu normal, zira Samsung'un yeni "e" serisi, "mini serisi gibi değil.

Küçük ekran sevenler ve bunun yanında ekonomik olsun istiyenler için var, "e" serisi.

Bu nedenle de Hem işlemci olarak hem de mevcut kameraları olarak diğer S10'lar ile aynı.

Kameranın gece modu gerçekten başarılı. Ayrıca 4K 60 FPS HDR video özelliği var, bu da güzel bir durum. Optik ve dijital stabilizasyon ve gerçek zamanlı ayarlanabilir diyaframı var.

Ekranı gayet güzel, parlaklığı ve renkleri yerinde. Daha uygun olması için 4K yerine FHD+ bir ekran tercih edilmiş.

Ekran dokunmatiği konusunda hiç sorun yaşamadım.

Olumsuz özellik olarak tek söyleyebileceğim batarya kapasitesi olurdu. Nispeten yüksek bir bataryası olsa da, işlemcisi kırpılmadığı için az gelebiliyor.

Bunuda 120 TL'ye Xiaomi'nin 10.000 mAh powerbank'ını alarak çözdüm. günün çoğunu dışarda geçirdiğim için, powerbank'ta çantamda oluyor, bu nedenle şarj sıkıntısı çekmiyorum.

Öncelikle kamerasından fazlasıyla memnunum. Gerçekten başarılı bir kamerası var. ASlında bu normal, zira Samsung'un yeni "e" serisi, "mini serisi gibi değil.

Küçük ekran sevenler ve bunun yanında ekonomik olsun istiyenler için var, "e" serisi.

Bu nedenle de Hem işlemci olarak hem de mevcut kameraları olarak diğer S10'lar ile aynı.

Kameranın gece modu gerçekten başarılı. Ayrıca 4K 60 FPS HDR video özelliği var, bu da güzel bir durum. Optik ve dijital stabilizasyon ve gerçek zamanlı ayarlanabilir diyaframı var.

Ekranı gayet güzel, parlaklığı ve renkleri yerinde. Daha uygun olması için 4K yerine FHD+ bir ekran tercih edilmiş.

Ekran dokunmatiği konusunda hiç sorun yaşamadım.

Olumsuz özellik olarak tek söyleyebileceğim batarya kapasitesi olurdu. Nispeten yüksek bir bataryası olsa da, işlemcisi kırpılmadığı için az gelebiliyor.

Bunuda 120 TL'ye Xiaomi'nin 10.000 mAh powerbank'ını alarak çözdüm. günün çoğunu dışarda geçirdiğim için, powerbank'ta çantamda oluyor, bu nedenle şarj sıkıntısı çekmiyorum.
Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim bu cihaz konusundaki tek tereddütüm Exynos işlemci olmasıydı onun da sorun olmayacağı yönünde değişti fikrim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı