Huawei Nova 5T alınır mı?

Neden peki, sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Huawei elinden geldiğince her şeyi kısıtlamaya çalışıyor daha geçen sürüm düşürmek isterken canım çıktı emui romunun çıkardığı sorunlar bir yerden sonra çok can sıkıcı olmaya başlıyor custom rom ve root atayım deseniz bootloader kapalı 3. partilere ödeme yapıyorsunuz açmak için tabi bide 3 dakikada bir bütün Huawei servislerinin bir sunucuyla iletişime girmeleri var sebebini az çok tahmin edersiniz.

Huawei elinden geldiğince her şeyi kısıtlamaya çalışıyor, daha geçen sürüm düşürmek isterken canım çıktı. EMUI romunun çıkardığı sorunlar bir yerden sonra çok can sıkıcı olmaya başlıyor. Custom rom ve root atayım derseniz bootloader kapalı, 3. partilere ödeme yapıyorsunuz açmak için. Tabii bir de 3 dakikada bir bütün Huawei servislerinin bir sunucuyla iletişime girmeleri var, sebebini az çok tahmin edersiniz.
Özelleştirme yapma konusunda kısıtlayıcı, o konuda haklısınız. Ancak bununla ilgilenmeyenler için problem yok bana göre. Diğer bahsettiğiniz konu için de, veri toplayan yalnızca Huawei mi sanki.

Özelleştirme yapma konusunda kısıtlayıcı, o konuda haklısınız. Ancak bununla ilgilenmeyenler için problem yok bana göre. Diğer bahsettiğiniz konu için de, veri toplayan yalnızca Huawei mi sanki.
Çin hükümeti ile bağları göz önüne alınınca daha tehlikeli. Alternatif başlatıcı kullanmanızı bile engellemeye çalışıyor bu firma kök erişim izni büyük bir nimet insanlar ilk günleri cihazlarından fazlasıyla memnun kalacaklardır ama sıkıldıklarında bir seçenekleri olmayacak bende bütün uyarılara rağmen bootloader kodunu zamanında almadım durumum ortada.
Bahsetmeden geçmeyelim Kirin işlemciler aynı segmentteki rakiplerinden oldukça geride.

@Silinen üye

1-BL kilidinin açılmaması benim için eksi olsada bu marka alınmaz denecek bir şey değil.

2- Bilgi alma konusundan en başta zaten herkes alıyor en azından adam gibi gösteriyor.

3- Bir şey için Nova kurmuştum bir sıkıntı olmamıştı ama zaten EMUİ arası gayet güzel.

4- Huawei Mate serisi sene sonu çıktığı için rakipleri o senenin başında çıkan işlemciler oluyor Kirin 980 ve Snapdragon 855 karşılaştırmamak gerek.

@Silinen üye

1-BL kilidinin açılmaması benim için eksi olsada bu marka alınmaz denecek bir şey değil.

2- Bilgi alma konusundan en başta zaten herkes alıyor en azından adam gibi gösteriyor.

3- Bir şey için Nova kurmuştum bir sıkıntı olmamıştı ama zaten EMUİ arası gayet güzel.

4- Huawei Mate serisi sene sonu çıktığı için rakipleri o senenin başında çıkan işlemciler oluyor Kirin 980 ve Snapdragon 855 karşılaştırmamak gerek.
Launcher konusunda genelde birkaç gün içerisinde Smart Diagnosis uyarı veriyor bazen hiç vermiyor ama kendisini adb üzerinden devre dışı bırakmak kökten çözüyor. Benim asıl rahatsız olduğum şey şirketin tavrı güya Android kullanacağız ellerinden gelse IOS'tan daha katı bir hapishaneye çevirirler.

Launcher konusunda genelde birkaç gün içerisinde Smart Diagnosis uyarı veriyor bazen hiç vermiyor ama kendisini adb üzerinden devre dışı bırakmak kökten çözüyor. Benim asıl rahatsız olduğum şey şirketin tavrı güya Android kullanacağız ellerinden gelse IOS'tan daha katı bir hapishaneye çevirirler.
Doğru buna pek bir şey diyemem keşke Xiaomi gibi olsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı