İnceleme Huawei P Smart 2019 EMUI 12 Beta 1

Bende 2 hafta önce geldi güncelleme. Ancak güncellediğime o kadar pişmanım ki. O bildirimleri üstten indirmeye hâlâ alışamadım. Ve ciddi derecede telefon ısınıyor. İki sekme açık olduğunda donma oluyor. Huawei resmen yeni telefon alın diye bu güncellemeyi yapmış. Youtube'ta video izlerken bile telefon aşırı ısınıyor. Bir önceki sürüme dönmenin bir yolu yok mu?
 

PC'de HiSuite üzerinde seçenek var yanımda PC olmadığı için resimli anlatım yapamıyorum olanlardan isteyebilirsin hocam.
 

Beta surume gecmeseydinkz keske... P30 Lite cihazim EMUI 10'da neyse şu anda da oyle. Tek fark arayüz olmus gibi. HarmonyOS keske hemen gelse de rahatlayabilsek.
 
Bir şey soracağım. EMUI 12 yaptıktan sonra tarayıcıda gezinirken ve Clash Royale gibi oyunlar oynarken ekran 60Hz değil de 40Hz imiş gibi oluyor ve beni çok rahatsız ediyor çözmenin bir yolu var mıdır?

Bir şey soracağım. EMUI 12 yaptıktan sonra tarayıcıda gezinirken ve Clash Royale gibi oyunlar oynarken ekran 60Hz değil de 40Hz imiş gibi oluyor ve beni çok rahatsız ediyor çözmenin bir yolu var mıdır?

Ve artık bu telefonun ömrü bitiyor Max 6K fiyatlı oyun ve sosyal medya performanslı arkası uzay mekiği gibi olmayan (Redmi Note 10 gibi ya da Redmi Note 9 vs.) F/P öneriniz var mı? Şu an Samsung Galaxy A52s düşünüyorum ama fiyatı çok pahalı ne yazık ki.


Arkadaşlar bu arada biz küresel kullanıcıları olarak harmony 3.0 değil de EMUI 13 görecekmişiz harmony 3.0 sadece Çin'e özel imiş.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…