Huawei P Smart vs Xiaomi Mi A1

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Annemin telefonu hakkın rahmetine ulaşmış durumda. Başımız sağolsun. Kendisine yeni bir telefon alacağız ve alternatifler başlıkta belirttiğim gibi. Kendisi fotoğraf çeker, Facebook ve Instagram kullanır. Bir de WhatsApp kullanır. Klasik anne kullanıcısı yani kendisi:) Android telefonlar konusunda çok bilgili değilimdir. Daha tecrübeli arkadaşlardan ve kullanmış arkadaşlardan fikirlerini almak isterim.

özelliklerini bilmiyorum ama kendim huawei p10 kullanıyorum annemede huawei p9 lite aldım ablamda istiyor hepimiz memnunuz o yüzden huawei öneririm

Performans olarak A1 biraz daha iyi. Hızlı şarj desteği de var A1 modelinin, P Smart hızlı şarj desteklemiyor. Güncelleme avantajı var A1 modelinin Android One kapsaminda olduğu için büyük ihtimal 9.0 güncellemesini de alacaktır. P Smart 9.0 almaz. Her iki telefon kamera olarak başarılı değiller. A1 arka kamera olarak daha iyi ama.

Paralel ithalat garanti ile distribütör garantisi arasinda farklar var elbet. Xiaomi firmasının Türkiye distribütörü Evofone. Bu garantiyle satilan Xiaomi ürünlerine de bakabilirsin.

Kullanıcı kaynakli her hatada hiçbir garanti mesuliyet kabul etmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı