Huawei P10 Lite Android güncellemesi alacak mı?

• Konuyu başlatan Fraun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.074

Fraun

Hectopat
Merhabalar, Huawei'nin P10Lite cihazını kullanıyorum. Şu an Android 8 sürümünü kullanıyor. Cihazım ileride Android sürüm güncellemesi alacak mı? Almayacak ise ileride bir sıkıntı yaratır mı, ileride telefon değiştirmek zorunda kalır mıyım? Yardımlar için teşekkürler. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıllık bir cihazın artık güncelleme alacağını düşünmüyorum ( gelse 9 gelirdi zaten ), yine de çoğu uygulama Android 8 ile çalıştığı için uzun süre sorun olmaz. Belki 5-6 yıl sonra uygulamalar desteklerini kesebilir, zaten o zamana telefonu değiştirmiş olursunuz heralde. Mesela Whatsapp, Android 2.3.5 desteğini Şubat 2020'de kesmiş.

4 yıllık bir cihazın artık güncelleme alacağını düşünmüyorum ( gelse 9 gelirdi zaten ), yine de çoğu uygulama Android 8 ile çalıştığı için uzun süre sorun olmaz. Belki 5-6 yıl sonra uygulamalar desteklerini kesebilir, zaten o zamana telefonu değiştirmiş olursunuz heralde. Mesela Whatsapp, Android 2.3.5 desteğini Şubat 2020'de kesmiş.
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi 5-6 yıla zaten değiştirmiş olurum. İyi günler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı