Huawei P20 Lite Alınır mı?

S7 Edge zamanının amiral gemisi. Hala çok iyi işler çıkartıyor gerek kamera paketi, gerek donanımsal olarak. Nokia 8 amiral gemisi telefonlardaki gibi Snapdragon 835 işlemcisini kullanıyor. HTC U11, Xperia XZ1 modellerini saymıyorum bile. Ekonomiden anlamış haliniz buysa sıkıntı büyük.

Öncelikle saldırgan bir şey yazmadım. Ayrıca mobilin donanımından fazla anlamadığımı da belirttim. Ancak okuduğunuzu anlamada problem yaşıyor olabilirsiniz. arkadaşın dediği "üst donanımlı amiral gemileri" idi. o üst donanımlı amiral gemileri öyle zamanının iyi, şimdi ise hala kullanılabilecek telefonlar değillerdir. Sektörün önde gelen telefonlarıdır. Yazılan herhangi bir telefona muhalefet etmiyorum anlamadığım için ancak bugün itibariyle üst donanımlı değiller. Amiral gemisi hiç değiller. Kaldı ki P20 Lite'ı da savunmuyorum. Onu da açık açık belirteyim de tekrar sıkıntı yaşamayın.

@BoilingPanda bu cihazların üzerinden 1 sene geçmesi onları kullanılmaz yapmaz.
İçlerinde SD 835 yonga seti android cihazlar içinde en güçlü 3. yonga setidir.

Özellikle GPU tarafında orta sekment Kirin 659, SD 636, SD 660 yonga setlerinden epey öndedir.

Öncelikle saldırgan bir şey yazmadım. Ayrıca mobilin donanımından fazla anlamadığımı da belirttim. Ancak okuduğunuzu anlamada problem yaşıyor olabilirsiniz. arkadaşın dediği "üst donanımlı amiral gemileri" idi. o üst donanımlı amiral gemileri öyle zamanının iyi, şimdi ise hala kullanılabilecek telefonlar değillerdir. Sektörün önde gelen telefonlarıdır. Yazılan herhangi bir telefona muhalefet etmiyorum anlamadığım için ancak bugün itibariyle üst donanımlı değiller. Amiral gemisi hiç değiller. Kaldı ki P20 Lite'ı da savunmuyorum. Onu da açık açık belirteyim de tekrar sıkıntı yaşamayın.
Sıkıntı yaşayan ben değil sensin. Kimse o fiyata güncel amiral gemisi var demedi zaten. Okuduğunu anlamadığını düşünüyordum ancak sen olmayan şeyleri olmuş gibi söylüyorsun. 2400 TL bandında olan telefonları sıraladım. Bu sıraladığım telefonlar gayet iyi ve zamanının amiral gemileri. Kimse 2400 TL bandında amiral gemisi var diye bir şey söylemedi zaten. Amiral gemisi ''düzeyine'' çıkan demiş arkadaş. 500 TL daha ekleyip S8, olmazsa V30+ gibi telefonlar alınabiliyor. Başında belirttiğin gibi donanımdan hiç anlamıyorsun ve bilmediğin şeyler hakkında lütfen yorum yapma. Snapdragon 835 kullanan telefona üstün donanımlı değil demek sadece komedi. Bu telefonların şuan amiral gemisi olmamaları onları üstün donanımlı olmayan cihazlar yapmaz. 3400 TL bandındaki telefon ile aynı işlemciye sahip Nokia 8'i kötü yaptınız şimdi de. Demek ki sana göre 2018'de çıkan bir telefon ne olursa olsun zamanının amiral gemilerinden daha etkili.

Sıkıntı yaşayan ben değil sensin. Kimse o fiyata güncel amiral gemisi var demedi zaten. Okuduğunu anlamadığını düşünüyordum ancak sen olmayan şeyleri olmuş gibi söylüyorsun. 2400 TL bandında olan telefonları sıraladım. Bu sıraladığım telefonlar gayet iyi ve zamanının amiral gemileri. Kimse 2400 TL bandında amiral gemisi var diye bir şey söylemedi zaten. Amiral gemisi ''düzeyine'' çıkan demiş arkadaş. 500 TL daha ekleyip S8, olmazsa V30+ gibi telefonlar alınabiliyor. Başında belirttiğin gibi donanımdan hiç anlamıyorsun ve bilmediğin şeyler hakkında lütfen yorum yapma. Snapdragon 835 kullanan telefona üstün donanımlı değil demek sadece komedi. Bu telefonların şuan amiral gemisi olmamaları onları üstün donanımlı olmayan cihazlar yapmaz. 3400 TL bandındaki telefon ile aynı işlemciye sahip Nokia 8'i kötü yaptınız şimdi de. Demek ki sana göre 2018'de çıkan bir telefon ne olursa olsun zamanının amiral gemilerinden daha etkili.

Cidden okuduğunuzu anlamakta sıkıntı yaşıyorsunuz. Ben ne P20 Lite için iyi dedim ne de nokia 8 için kötü. tekrar dönün baştan okuyun isterseniz. Olmadı bir profesyonelden yardım rica edebilirsiniz. Yazılan telefonların da iyi donanımlı olmadığını iddia etmedim. Ancak Hiç biri üst donanımlı amiral gemisi değil şu an. @Alpi350 p20 lite'ın fiyatının üst donanımlı amiral gemilerine yakın olduğunu söylemiş ancak bahsettiği üst donanımlı amiral gemilerinin fiyatları p20 lite'ın fiyatının 2 katından başlıyor. Eğer yaklaşmaktan kasıt buysa liseye oran orantı konusuna dönülmeli.

@BoilingPanda bu cihazların üzerinden 1 sene geçmesi onları kullanılmaz yapmaz.
İçlerinde SD 835 yonga seti android cihazlar içinde en güçlü 3. yonga setidir.

Özellikle GPU tarafında orta sekment Kirin 659, SD 636, SD 660 yonga setlerinden epey öndedir.

Cihazların çıkışının üzerinden 1 yıl geçti. Kullanılmaz haldeler demedim. Ya da içlerindeki yongalar bugün 5 para etmez de demedim. Üstüne üstlük yazdığın yonga setlerinden geridedir hiç demedim.

Aslına bakarsan teknik bir konuda herhangi bir yorum bile yapmadım. Sen hangi mesajları okuyorsun acaba kuzum?

İddia ettiğin gibi P20 Lite'ın fiyatı hiç de öyle üst donanımlı amiral gemilerinin fiyatına yakın değil. Üstte de yazdım neredeyse 1 kat fiyat farkı var arasında.

Mutlaka açık açık yazmak gerekirse, üst düzey amiral gemisi telefonlar XZ1, Iphone 6 filan değildir. Iphone X, Galaxy s9 ve s9+, Note 9, XZ2 Premium, Pixel 2 XL vs. gibi telefonlar "Üst donanımlı amiral gemileri" olan cihazlardır.

Nokia 8 veya Xperia XZ1 modeline göz atmanızı öneririm. XZ1 kamera açısından çok başarılı bulduğum bir telefon. Tasarım tercihinize göre Nokia 8 de sizi memnun edecektir. Çentikli veya ince çerçeveli bir telefon arıyor iseniz Mi Mix 2 , Zenfone 5 bakabilirsiniz.

Şu yukarıdaki arkadaşın problemi falan mı var? İyi donanımlı olmadığını iddia etmedim ama hiç biri üst donanımlı değiller cümlesini kuracak kadar ne yaşamış arkadaş acaba. @BoilingPanda sana diyorum ki, bu telefonların her biri P20 Lite modelinden iyidir. Üst donanımlı amiral gemisi tabiri nedir ya? 3000 TL'ye amiral gemisi alabiliyoruz. Demek ki 2 katına çıkmaya gerek yok. Arkadaşın dediği şu, P20 Lite gibi bir model neredeyse amiral gemisi telefon fiyatları kadar. Oradaki neredeyse yazısını bence görüyorsun. S7 Edge çıktığı yıla göre amiral gemisi bir model. Şuan olmaması o telefonu kötü yapmaz. O öve öve bitiremediğin amiral gemisi cihazlarda SD835 varken 2300 TL'lik Nokia 8 modelinde de SD835 bulunuyor. Hani şu S8 modelinde bulunan işlemciden. Bu fiyatlara bu tarz telefonlar bulunuyorken P20 Lite amiral gemisi fiyatlarına yaklaştı demek yanlış olmuyor. Israrla anlamıyorsun ama anlayacaksın. Kafana takılan oldukça yaz yanıtlayayım. Pek anlayacak gibi değilsin çünkü.

o üst donanımlı amiral gemileri öyle zamanının iyi, şimdi ise hala kullanılabilecek telefonlar değillerdir.

Cihazların çıkışının üzerinden 1 yıl geçti. Kullanılmaz haldeler demedim. Ya da içlerindeki yongalar bugün 5 para etmez de demedim. Üstüne üstlük yazdığın yonga setlerinden geridedir hiç demedim.

Buyrun sizin ikilemeniz. Ayrıca ilk mesajınızda ki anlatım bozukluğu apayrı bir seviyede.

Madem ısrarla donanım hakkında bilgim yok demenize rağmen hala bu cihazların donanımlarını eleştiriyorsunuz orasını da anlayamadım. SD 835 ile SD 845 arasında da öyle uçurum düzeyde bir fark yok. Günlük kullanımda 2 yonga seti arasındaki farkı hissedemezsiniz bile.

2500 liraya S7 Edge gibi, daha geçen ay ki dolar kuruna göre Note 7 Fan edition gibi cihazlar var. Hatta bir kaç aylık tertemiz S8 dahi bulabilirsin o fiyata. P20 Lite tasarım haricinde hiç bir numarası olmayan bir cihaz. Gözümde ederi 1.600 liradır.

Bu yazdığınız yorumu yaşınızın küçüklüğüne ve bu alandaki yetersiz bilginize veriyorum.

1.400-1.500 TL arasında satılması gereken orta sekment bir cihaz, fiyat olarak üst donanımlı amiral gemilerine yakın bir fiyatla satışa sunulması onun özelliklerini ve donanımını iyi yapmaz. İçinde kullanılan donanım bellidir cihazın.

Fiyat olarak amiral gemisi düzeyine çıkan bu cihazı onlara rakip olarak görüyorsunuz herhalde.
Benin anlatmak istediğim her insan her telefonu kullanamaz ben mesela apple kullanmadım kullanamamda yinede hafif espirili bi konuya değinmek istedim yanlışım olduysa özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı