Android 9 Pie güncellemesini zaten çoğu güncel telefon diyebileceklerimiz alıyor zaten. Ben P20 Lite'yi bir arkadaşımdan gördüm. XR kullanan da bir kuzenim var. Selfie kamerası olarak İphone XR çok daha başarılı bana kalırsa gündüz çekimi olarak gece çekimini görmedim. Arka kameraya dikkat etmedim fazla. XR'ın kamerası bana göre 8 Plus modeline çok yakın. Hatta XR modelinin kamerası 8 Plus'un biraz daha karartılmış kamerası gibi. Ben XR modelinin P20 modeli ile yakın kameraya hatta daha iyisine sahip olduğunun yönündeyim. Tabii ki siz bence demişsiniz kişisel kararınız. Fortnite'yi de ileride destekleyeceğinin düşüncesindeyim ama bu bütçede daha iyi alternatifler mevcut.Şuan bu yorumu P20 Lite telefonum üzerinden yazıyorum. PUBG Mobile gibi oyunları oynayabilirsiniz fakat Fortnite desteklenmiyor. Kamerası A8+ ile yarışır ve iPhone Xr'dan daha iyi bir kameraya sahip bizzat test ettim. Telefonumdan gayet memnunum zaten yakın zamanda Android 9 Pie güncellemesini de alacak P20 Lite.
Ek olarak EMUI'nin yeni versiyonu ile birlikte el hareketleri ile gezinti özelliği geldi kısaca bilgilendirecek olursam navigasyon tuşları yok oluyor telefonu tamamen parmak hareketleri ile kullanabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.