Huawei P20 Pro kendini ters şarj moduna alıyor

Performans moduna alip, performans modundan cikarinca bir daha ayni durum olmuyor. Bu sorun muhtemelen orjinal olmayan kablolardaki akim dengesizliği ile alakali bir durum.

Performans moduna alip, performans modundan cikarinca bir daha ayni durum olmuyor. Bu sorun muhtemelen orijinal olmayan kablolardaki akim dengesizliği ile alakali bir durum.

Aslında benim sorun sizinkinden biraz farklı sanırım bende bu sorun Type-C AUX dönüştürücü taktığımda başladı daha önceden böyle bir sorun yokken bir anda oldu şu an normal olarak şarj oluyor ama bu sefer de yukarıda söylediğim gibi bilgisayara bağlanmıyor ve çeviricide kendini ters şarja alıyor.

Performans moduna alip, performans modundan cikarinca bir daha ayni durum olmuyor. Bu sorun muhtemelen orijinal olmayan kablolardaki akim dengesizliği ile alakali bir durum.

Evet dediğiniz gibi farklı kablo olabilir çünkü telefonu bir yakınından ikinci el aldım ve kablo orijinal mi bilmiyorum maalesef.

Dediğim gibi, telefonda ters şarj özelliği var ve bu akım ile alakali bir durum. Orjinal kablo veya kaliteli güvenilir bir kablo harici kullanmamanizi tavsiye ederim. Telefonu bir süre orjinal veya kaliteli bir kablo ile performans modunda kullanin. Sonra kendiliğinden düzelecektir.

Dediğim gibi, telefonda ters şarj özelliği var ve bu akım ile alakali bir durum. Orijinal kablo veya kaliteli güvenilir bir kablo harici kullanmamanizi tavsiye ederim. Telefonu bir süre orijinal veya kaliteli bir kablo ile performans modunda kullanin. Sonra kendiliğinden düzelecektir.

Tamamdır deneyeceğim teşekkür ediyorum umarım düzelir😕

Technopat Haberler

Geri
Yukarı