2'si arasında çok kaldım fakat iPhone 7 desteği yakında kesilecektir muhtemelen.
Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oyun açması ve performans açısından hangisi iyidir?
Android 10 işletim sisteminin var olması ve OIS desteğinin olmaması nedeniyle bence iPhone 7 daha mantıklı.
a21s dahamı iyiiPhone 7 daha iyi ama ikisi de alınmaz.
A21sden iPhone 7'ye geçmeli miyim peki bu cihazın birçok dezavantajı var mesele ışıkta görünmüyor bazı yerleri basmıyor eğer hangisi iyiyse ona geçeceğim A21s i 2.500'e satıp 2000'e IP 7 alacağım fakat parmak izi çalışmıyor.
A21s daha mı iyi.
Hayır, daha iyi değil. Bütçeni söylersen daha iyi bir öneri yapabiliriz.A21sden iPhone 7'ye geçmeli miyim peki bu cihazın birçok dezavantajı var mesele ışıkta görünmüyor bazı yerleri basmıyor eğer hangisi iyiyse ona geçeceğim A21s i 2.500'e satıp 2000'e IP 7 alacağım fakat parmak izi çalışmıyor.
a21s dahamı iyi
Hayır, daha iyi değil. Bütçeni söylersen daha iyi bir öneri yapabiliriz.
Mi 9T Pro, Mi9, Mi9T, Samsung S9.2500 Max ve 2. el alacağım.
Mi 9T Pro, Mi9, Mi9t, Samsung s9.
Sahibinden, Letgo, Facebook Marketplace gibi platformlardan düşürmeye çalışın. 3000 yazanları pazarlıkla alabilirsiniz örneğin.O tarz cihazları Bursa'da asla bulamıyorum o fiyata yardımcı olabilme şansınız var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.