Huawei P30 Lite vs iPhone 7

berry16

Decapat
Daha fazla  
2'si arasında çok kaldım fakat iPhone 7 desteği yakında kesilecektir muhtemelen.
Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oyun açması ve performans açısından hangisi iyidir?

Android 10 işletim sisteminin var olması ve OIS desteğinin olmaması nedeniyle bence iPhone 7 daha mantıklı.

A21sden iPhone 7'ye geçmeli miyim peki bu cihazın birçok dezavantajı var mesele ışıkta görünmüyor bazı yerleri basmıyor eğer hangisi iyiyse ona geçeceğim A21s i 2.500'e satıp 2000'e IP 7 alacağım fakat parmak izi çalışmıyor.

iPhone 7 daha iyi ama ikisi de alınmaz.
a21s dahamı iyi

A21sden iPhone 7'ye geçmeli miyim peki bu cihazın birçok dezavantajı var mesele ışıkta görünmüyor bazı yerleri basmıyor eğer hangisi iyiyse ona geçeceğim A21s i 2.500'e satıp 2000'e IP 7 alacağım fakat parmak izi çalışmıyor.

A21s daha mı iyi.

A21s daha iyi değil. Eğer 4-4, 5K TL ayarlayabilirsen P30 almanı tavsiye ederim.

a21s dahamı iyi
Hayır, daha iyi değil. Bütçeni söylersen daha iyi bir öneri yapabiliriz.

O tarz cihazları Bursa'da asla bulamıyorum o fiyata yardımcı olabilme şansınız var mıdır?
Sahibinden, Letgo, Facebook Marketplace gibi platformlardan düşürmeye çalışın. 3000 yazanları pazarlıkla alabilirsiniz örneğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı