Huawei P30 Pro vs. iPhone XS Max vs. Samsung Galaxy S10+

Tek seçim

• Oy verenlerin toplamı
    40
Aşağıdaki 3 telefondan birini beleş alma şansına sahipsiniz. Hiçbirini satamazsınız. Hangisini alırdınız?
  • Apple iPhone XS Max
  • Samsung Galaxy S10+
  • Huawei P30 Pro
50x zoom felan diyorsunuz..
infinity-o ön kamera diyorsunuz..
ben hala çentikle iphone xs max diyorum.
oyun performansı, işletim sistemi, ondan sonra kendine has bir premiumluğu var, vip hissettiren özel şeyler işte.. sanki en iyisine sahipsin(aslında öylesin).
eskiden apple sevmezdim, xiaomi fanıydım-sayılır-ama, apple'ın işletim sistemi, performansı ve şu logosu.. neyse, XS Max alırdım.

Bu modeller arasından fiyat performans olarak en mantıklı tercih S10 Plus.

XS MAX 9800 TL, S10 Plus 6200 TL. Hala bu fiyata XS MAX öneriyorlar delirmemek elde değil. P30 PRO'da 6900 TL.

Son yaşanan olaylardan dolayı asla kimseye Huawei marka bir telefon önermiyorum, telefon sektöründe gelecekleri belirsiz şu anlık malesef. Onun dışında iPhone XS Max ve Samsung S10+ arasında ise hangi işletim sistemini seviliyorsa o tercih edilmeli kanımca. Her iki telefonda kullanıcısını üzmez, çünkü kendi sınıflarının en iyilerindendirler. Sadece ben burada cihazın hafifliği, ekran tasarımı ve fiyatından dolayı S10+ modelini tercih ederdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı