Arkadaşlar uzun zamandır araştırmaktayım. Fiyatları yakın olmakla beraber bu iki telefon arasında kaldım. Sürekli telefon değiştirebilen biri olmadığından kaynaklı kullanıcı arkadaşlara danışmak istedim. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Genel manada foroğrafçıyım ama 730g işletim sistemine sahip Note 10 ilerleyen zamanlarda güncellemelerden kaynaklı kasma yaoar mı?
108 mp kamera ile çekilmiş fotoğraflar daha fazla yer kaplayacağından kaynaklı çok kullanılabileceğini düşünmüyorum. Huawei deki 40 mp ve imx600 kamera sensorü sayesinde kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor hem daha az depolama alanı kullanıyor.
Siz kullanan arkadaşlarım telefonlardan memnun musunuz? (-) ve kullanımdaki (+) yanlarını paylaşır mısınız.
108 mp kamera ile çekilmiş fotoğraflar daha fazla yer kaplayacağından kaynaklı çok kullanılabileceğini düşünmüyorum. Huawei deki 40 mp ve imx600 kamera sensorü sayesinde kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor hem daha az depolama alanı kullanıyor.
Siz kullanan arkadaşlarım telefonlardan memnun musunuz? (-) ve kullanımdaki (+) yanlarını paylaşır mısınız.