Huawei P8 Lite İncelemesi

Gerçekten çok iyi telefon bende 650 TL'ye satın aldım. Android 6 sürümünde şarj durumu nasıl, son gelen güncelleme ile biraz şarjı sömürüyor telefon.

Bahsettiğim gibi. Aralıklı internette dolaşmayla, oyun oynamayla, müzik dinlemeyle eve geldiğimde %50 civarlarında oluyor. Parlaklık sonda olarak kullanıyorum.

Lollipop da iken sarj daha iyiydi yanlız. Lollipop da sarj sana yetmiyorsa yoğun kullanıyor olabilirsin. Çünkü Marshmalow da biraz daha çabuk bitiyor şarjı.

Marshmalo'da şarj yemesi normal bence daha beta çok eksiği vardır dediğiniz gibi.
Şarj kullanımım şuan iyi sadece örnek vermek gerekirse Lolipop'ta son gelen güncellemeden sonra misal %1 şarj 2 dakika düşüyor şimdi gelen güncelleme ile 1 dakika 45 saniyede düşüyor.

Merhabalar. Ellerine sağlık gayet güzel inceleme olmuş, senin sayende bu telefonu almaya karar verdim telefon kamerası olsun tasarımı olsun bence gayet güzel tek sıkıntım Mali T450 kullanıyor olması ve telefonuma güncelleme gelmemesi. Ne yaptıysam telefona güncelleme gelmiyor daha telefonu dün alan arkadaşıma bile direk güncelleme gelirken, benim telefonum hala b120 sürümünde bazı forumlarda okuduğuma göre Vodafone hat takınca güncelleme sorununu çözenler olmuş hattımda vodafone ama güncelleme gelmiyor 10-15 gün oldu cıhazı alalı sizce sorun nedir ? Yardım edebilirmisiniz ?

B150'de sanki şarj biraz fazla gidiyor bence kalın o versyonda.

Şarj konusunda bir problemim yok. klavyede harflerin ara sıra çift basması gibi sorunlar düzeltilmiş galiba birde millete güncelleme gelirken, bana güncelleme gelmemesi canımı sıkıyor açıkcası.

Sürümleri açıkçası hatırlamıyorum. Ancak stock Lollipop kullanırken bana güncelleme gelmişti. İstersen sana manuel olarak yüklemeyi anlatayım. Sarj güncellemeden sonra hem daha uzun gidiyordu.

Valla ROM atma olaylarından pek anlamam Huawei servisini aradım IMEI numarasını aldı genel merkeze IMEI numaranızı veriyorum, 10 gün bekleyin dedi bekliyoruz bakalım umarım gelir güncelleme. Telefondan anlayan bir arkadaşım söyledi telefonun kayıtlı değildir demişti acaba sorun kayıtlı olmadığından mı ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-03-18-19-16-49.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 185
İyide güncellenmiş olsa b120 yerine b150 sürümü olarak gözükmez mi ? Telefonu elime aldığımda güncellemey dair bir bildirim yoktu. Bence daha güncellenmedi ne yapmalıyım acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…