Huawei P8 Lite İncelemesi

Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. 1 hafta sonra etiketler iseniz memnun olurum. Son olarak ekran parlaklığı düzey nasıl? piksel sayılıyor mu yani ekran keskin mi? Kamera olarak nasıl böyle çektiğiniz manzara vs resmi varsa örnek olarak atabilir misiniz?

@TechnoMan46 Telefon elime ulaşınca çektiğim biraz fotoğraf atarım ve yazılım hakkında bilgi veririm sana. Ekran parlaklığı yeterli ama ekranı iyi değil. Belli bir açıdan fazla köşeden bakınca ekran siyahlaşıyor. Anca tam karşıdan güzel bir görüntü veriyor.

@Sinan Ünal Evet markası ismen kulağa biraz komik geliyor. Ancak bir videoda görmüştüm bu marka iki kelimenin birleşimiymiş. Hatta anlamı, Güneş ile ilgili bişeydi ama hatırlamıyorum şu an.

@halpserhat234 güncelleme geldimi dostum sana? Aynı duruma düştüm şu an senle.
@TechnoMan46 Telefon elime ulaştı. Yazılım hakkında garip olan, ben kullanırken güncelleme gelmişti. Şu an elimdeki cihazda o güncelleme bile gelmiyor. Tüm güncelleştirmeler yüklü diyor. Anlamadım gitti. Neyse uğraşacağım, güncellemeye çalışacağım. Resmi olarak Marshmallow gelip gelmediğini hala bilmiyorum yani.

Bir kaç fotoğraf atayım;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…