Huawei P9 Lite 2017 vs Samsung J5 Pro

Joss i

Hectopat
Arkadaşlar ben 2 telefon arasında kaldım, Huawei P9 Lite 2017 veya Samsung J5 Pro. Sizce ne yapmalıyım? Hangisini almalıyım? Bu telefonları kullanan birisi varsa eksiklerini artılarını söyleyebilir mi? 1500 TL civarı telefon önerilerini de kabul ederim, iyi forumlar :D Oyun performansı benim için önemli :D

Son düzenleyen: Moderatör:
P9 Lite 2017 daha iyi Pro'nun sadece ön kamerası daha iyi. P9'da FHD ekran Pro'da HD ekran var ve bir çok benchmarkta P9 daha iyi.

Yanlış bilgilendirme yapma. Arka kamera da kesinlikle J5 PRO daha iyi. Bir konu hakkında bilginiz yoksa sallamayın. Donanım olarak benzer modeller olsa da 720P ekran dolayısıyla J5 PRO oyunlarda daha iyi performans veriyor, bu yüzden batarya olarakta daha iyi. P9 ayrı P9 Lite modeli farklı modellerdir.

Size tavsiyem 1500 TL verecekseniz eğer J7 Pro almanızı öneririm. 13 megapiksel arka ve ön kameraya sahip. 3 GB RAM ve parmak izi okuyucu var. 1080p süper amoled ekranı var. Arkadaşım hattının üzerine 1800 TL'ye aldı. 2 aydır kullanıyor çok memnun. Veya J7 prime da bakabilirsiniz.

J5 PRO arka ve ön kamera olarak aynı telefonlar. Donanım olarakta aynılar. J7 PRO 3 GB RAM, J5 PRO da ise 2 GB RAM var. J5 PRO modelinin 720P ekran kullanması yüzünden oyunlarda J7 PRO modelinden daha performanslı. Batarya ve ekran olarakta J7 PRO bir adım önde. Bu iki modelde J7 Prime ve P9 Lite 2017 cihazlarından daha iyi telefonlar.

J5 PRO arka ve ön kamera olarak aynı telefonlar. Donanım olarakta aynılar. J7 PRO 3 GB RAM, J5 PRO da ise 2 GB RAM var. J5 PRO modelinin 720P ekran kullanması yüzünden oyunlarda J7 PRO modelinden daha performanslı. Batarya ve ekran olarakta J7 PRO bir adım önde. Bu iki modelde J7 Prime ve P9 Lite 2017 cihazlarından daha iyi telefonlar.
yorumlarınız için teşekürler :D birde c7 pro diye bir telefon buldum fiyatı özelliklerine göre çok iyi sizce alsam bir sıkıntı olurmu ?

yorumlarınız için teşekürler :D birde c7 pro diye bir telefon buldum fiyatı özelliklerine göre çok iyi sizce alsam bir sıkıntı olurmu ?
C serisi de çok güzel. Ama ben aynı paraya 2. El de olsa S serisi almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı