Çözüldü Huawei telefon kulaklık takılıyken durduk yere asistan açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AxisVg

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
348
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Huawei P Smart 2019 telefonu 3 yıldır kullanıyorum ve evde bulunduğum sürede hep kulaklıkla kullandım daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Telefonda kulaklık takılıyken durduk yere sesli asistan çalışıyor ve saçma sapan yönlendirmeler veriyor(Google asistanı kapattım hala devam ediyor). Sesi kendi kendine yükseltiyor veya kısıyor, rastgele bir anda Spotify'dan şarkı çalmaya başlıyor. Bunlar sadece kulaklık takılıyken oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Çözüm
Kulaklıktaki düğmeler bozuk olabilir bir de başka bir kulaklıkla dene ya da çıkış tuşuna fazla basılı tutulduğundan gelebilir
Kulaklıktaki düğmeler bozuk olabilir bir de başka bir kulaklıkla dene ya da çıkış tuşuna fazla basılı tutulduğundan gelebilir.

Çıkış tuşu dediğin nedir hocam. Az sonra bilgisayara takılı olan kulaklıkla da deneme yapacağım. Kulaklığı uzun süredir kullandığım için bozulmuşta olabilir.
 
Çıkış tuşu dediğin nedir hocam. Az sonra bilgisayara takılı olan kulaklıkla da deneme yapacağım. Kulaklığı uzun süredir kullandığım için bozulmuşta olabilir.
telefonun hemen aşağısında tuşlar var ortadaki çıkış tuşu ana menüye atan benimde öyle bir telefonum vardı çıkış tuşuna basılı tutunca asistan gelirdi
 
Telefonun hemen aşağısında tuşlar var ortadaki çıkış tuşu ana menüye atan benim de öyle bir telefonum vardı çıkış tuşuna basılı tutunca asistan gelirdi.

Hocam oraya basmadığım halde normal insatgram da gezerken aniden asistan sesi gelmeye başlıyor herhangi bir arayüz gellmiyor yalnızca ses.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı