Rehber Huawei telefonlarda Root olmadan sistem uygulamalarını kaldırın

Çok şükür, Allah razı olsun. Sonunda silebildim gereksiz uygulamayı, çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel Venüs Z10'da işe yaradı. Yalnız bu yöntem tamamen silmek yerine tamamen devre dışı bırakıyor ve arkaplanda çalışmıyor, en azından bu da iyi.

Ayrıca yeni uygulama yükleyeceğiniz zaman bu yöntemle kaldırdığınız uygulamalarla aynı sharedUserID'ye sahip uygulama varsa yine yüklenmesine izin vermiyor, mecbur APK'yı açıp sharedUserID'yi değiştirmek gerekiyor.

Vestel Venüs Z10'da işe yaradı. Yalnız bu yöntem tamamen silmek yerine tamamen devre dışı bırakıyor ve arkaplanda çalışmıyor, en azından bu da iyi.
Vestel'de de çalışması çok iyi olmuş! Tamamen silmiyor evet, tamamen silseydi cihaz sıfırlandığında uygulamalar geri gelmezdi. Devre dışı bırakılabilen uygulamalar dışında devre dışı bırakılamayan uygulamalardan kurtulmak için iyi bir yöntem aslında. Tamamen kaldırılmasa bile uygulamaların kapladığı yer nispeten azalıyor.

Silinen bir uygulamayı Google Play Store'dan yüklemiştim, öyle hatırlıyorum. Bahsettiğiniz durum Google Play Store olmayan cihazlarla ve APK kurulumlarıyla ilgili sanırım.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Vestel Tab 7 Lite lll tablet kullanıyorum. Google haberler ve Google haberler ve hava durumu uygulamalarını ADB appcontrol ile kaldıracağım adını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. @231981

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu deneyin Samsung'da çalışmıştı.

-k parametresi verileri tutmaya yarıyor. Eğer ki yer açılmasını istiyorsanız sadece --user 0 parametresini kullanmakta fayda var.

Vestel Tab 7 Lite lll tablet kullanıyorum. Google Haberler ve Google Haberler ve Hava Durumu uygulamalarını ADB AppControl ile kaldıracağım adını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. @231981
Google Haberler: com.google.android.apps.magazines
Hava Durumu uygulamasını bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…