Huawei Watch GT 2 İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Huawei Watch GT 2 İncelemesi

Huawei Watch GT 2 ile beraber, Huawei’nin sevilen akıllı saat modeli başta arama cevaplama ve müzik dinleme gibi yepyeni özellikler kazandı. Huawei Watch GT 2’nin ön plana çıkan yönleri şu şekilde; uzun batarya ömrü, paslanmaz çelik kasa malzemesi, detaylı uyku ve egzersiz takibi, arama cevaplayabilme, hep açık ekran ve saat müzik dinlemek. Huawei Watch GT […]

Devamı: Huawei Watch GT 2 İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
@@Ali Güngör Huawei Watch GT 2 ile ilgili editoryal içerik biçiminde reklam olması gereken bir videoyu izleyicilere inceleme diye sunuyor olmanız hiç etik değil, samimiyetten uzak. Teknopat gibi kaliteli içerikler sunan bir teknoloji basınına hiç yakıştıramadım. Güvenimi sarstınız doğrusu.

@@Ali Güngör Huawei Watch GT 2'nin tanıtım videosunu,advertorial içeriği izleyicilere inceleme diye sunuyor olmanız hiç etik değil, samimiyetten uzak. Teknopat gibi kaliteli içerikler sunan bir teknoloji basınına hiç yakıştıramadım. Güvenimi sarstınız doğrusu.
Daha ülkeye gelmemiş bir modelin tanıtım videosu inceleme tabii ki. Adamlar videoda ne olduğunu belirtmiş, tanıtım zaten incelemedir. Bir şeyi tanıtırken özelliklerinden bahsedersin. Ve videoda inceleme bulunuyor.

Daha ülkeye gelmemiş bir modelin tanıtım videosu inceleme tabii ki. Adamlar videoda ne olduğunu belirtmiş, tanıtım zaten incelemedir. Bir şeyi tanıtırken özelliklerinden bahsedersin. Ve videoda inceleme bulunuyor.
Öyle değil işte arkadaşım. Çoğu teknoloji basını şaşırtmadı beni ama Teknopat'dan hiç beklemezdim bunu. Şu konuya göz atarsanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi. Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI » Sayfa 1 - 10

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı