Huawei'de Geforce NOW var mı?

Şu mevzudan dolayı Samsung Tab A7 Lite siparişi verdim yoksa donanım özellikleri olarak Huawei T10s alacaktım açıkçası kararsız kaldım.

Android olması daha iyi olur.

Arkadaşlar umarım konuyu hortlatmıyorumdur ama cevabı kimse vermemiş maalesef, o yüzden yazma gereksinimi duydum.

HarmonyOS'a tüm Android uygulamalarını indirebiliyorsunuz ancak bir kısmı çalışmıyor, buna Geforce Now da dahil. Maalesef giriş yapamıyorsunuz. Uzun bir süredir de böyle. Nvidia ile konuştum bu durumu, maalesef giriş yapamayacağımı söylediler.

Hocam zaten APK'nın açılımı Android package tarzında bir şeydi yanlış hatrlamıyorsam, yani gene APK sadece Android'lere özgü bir şey.

Huawei'nin HarmonyOS kullanan yeni telefon/tablet modellerinde GeForce NOW var mı? Yoksa da APK indirilip sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten APK'nın açılımı Android package tarzında bir şeydi yanlış hatrlamıyorsam, yani gene APK sadece Android'lere özgü bir şey.
APK, Android Package Kit anlamına gelir ve HarmonyOS'de de APK kullanabilirsiniz. Zaten bu sayede çoğu uygulamayı indirebiliyorsunuz. Hatta APK kullanmak için bir uygulama bile yaptılar; Petal Search.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı