Huawei'nin Yeni İşletim Sistemi HarmonyOS

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
Herkesin beklediği işletim sistemini sonunda çıkarmışlar. Bence biraz geç oldu ama umarım çabaları sonuçlanır. Bu işletim sisteminin birçok yerde kullanılabileceği ve Mikrokernel çekirdek tabanlı ilk sistem olduğu söyleniliyor. Ayrıca bu sistemin Linux, Android ve HTML5 tabanlı bütün uygulamayı sorunsuzca çalıştırabileceği ve HarmonyOS'un Kilobyte'lık RAM'lerden Gigabytle'lık RAM'lere kadar çok geniş bir bellek aralığında çalışabileceğini açıklandı. Umarım başarılı olurlar çünkü bir kere bu işe giriştiler. Sistemleri ellerinde patlarsa durum batma aşamasına kadar gider. Sizce başarılı olurlar mı?

Başarılı olurlarsa telefonda söz Çinin olur. Amerika devri kapanır bence. Olursa güzel olur.

"AmA IoS dAhA iYi MoRuQ"

Umarım batırmazlar. Başarılı olurlar mı bilmiyorum. Bence becermiştir Huawei.
Neden böyle bir cümleyle başladınız yorumunuza o kadar mı nefret dolusunuz? HarmonyOS başarılı olmasa da büyük bir pazar hacmi olacağı düşüncesindeyim. Zira Oppo, Xiaomi, ZTE gibi çin merkezli firmalar da bu işletim sistemine yönelirse Android için büyük iOS için orta seviye pazar kaybı demek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…