Hükümet kurulduğunda dolar düşer mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TupacShakur

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Dolar 2.92 oldu 2500 TL'lik pc 3220 TL oldu, hükümetin ne zaman kurulacağı belli değil zaten kurulsa da doların eski fiyatına döneceğini zannetmiyorum. Böylece yeni sistem toplucaklar vb. işi ertelemek zorunda kaldı asıl soruya gelelim. Hükümet kurulunca dolar eski fiyatına düşer mi yoksa aynı mı kalır zaten şuan döviz büroları feci şekilde zararda. Ben bu zararın karşılanması için doların düşeceğini tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende merak ettim bu konuda bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Hükümet kurulması doların o kadar inmesi için bir sebep değil. Zaten daha ne olacağı belli değil. Ya koalisyon çıkarsa :)
2.70 olsa sevinecek hale geldim. Kurulmasının 2.90'dan 2.60'a getirmesi gibi birşey söz konusu değil ama yavaş yavaş düşüş yaşanılabilir. ( Normalleşme )

Doların bu duruma şuan ki düşme veya artma durumu siyası ortamdaki belirsizlikle alakalı. Koalisyon veya tek parti fark etmez eğer ki biri yapılabilirse ortam sakinleşicek ve böylece düşüş olacaktır. Ama sonucu hepimiz tahmin edebiliyoruz :D

Merhabalar. Dolar 2.92 oldu 2500 TL'lik pc 3220 TL oldu, hükümetin ne zaman kurulacağı belli değil zaten kurulsa da doların eski fiyatına döneceğini zannetmiyorum. Böylece yeni sistem toplucaklar vb. işi ertelemek zorunda kaldı asıl soruya gelelim. Hükümet kurulunca dolar eski fiyatına düşer mi yoksa aynı mı kalır zaten şuan döviz büroları feci şekilde zararda. Ben bu zararın karşılanması için doların düşeceğini tahmin ediyorum.
Şuan ne olacağı belirsiz. Seçim sonrasi belli olur büyük ihtimal. Seçime kadar yükseleceği kesin.

Hak yiyenler hak yemeyi bırakıp hakkı yenilenler de hakkını yedirmemeyi öğrendiği gün dolar düşer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı