Şöyle söyleyebilirim ki daha okul başlamadan iafl'ye nakilimi aldırmıştım. Yani Hasal hakkında deneyimim yok. Ancak bu sene iafl'deki ilk senemi yani hazırlık senemi bitirdim. Ve gayet güzeldi. Yani hocalarla vs. Gayet iyi geçiniliyor. İafl'de hem İngilizce hem Almanca hazırlık var aynı hasaldaki gibi. Almanca hazırlık bu sene geldi ve istediğinizi seçebiliyorsunuz. Ben ingilizce hazırlık gördüm ve İngilizcede sadece adımı söyleyebiliyorken şu an B1 seviyesine kadar geldim. Yani hazırlık okumanızı tavsiye ederim hangi okula giderseniz gidin. Yks başarısı hakkında söyleyebileceğim bir şey yok ancak iafl sayısal bir okul. Yani sözel okuyan yok burada. Hasal ise sözel eşit ağırlık gibi seçimler yapabildiğiniz bir okul. Eğer sayısal düşünüyorsanız iafl sözel düşünüyorsanız Hasal yönünde düşünebilirsiniz. Aynı zamanda Tübitak olimpiyatları vardır belki bilirsiniz. Bu olimpiyatlarla ünlü bir okuldur iafl. Eğer okula geziye gelirseniz (ki kesinlikle iki okulu da gezmeniz ve öğrenmenizi öneririm) size olimpiyatlar hakkında kesinlikle çok şey bahsedeceklerdir. Olimpiyatlar aşırı uzun bir süreç yani benim bile ezberimde olan bir şey değil. İafl Instagram hesabından bakabilirsiniz yakın zamanda okul tanıtımları olacak. Orada detaylıca bahsediyorlar okulun her yanından. Hem iafl'nin hem hasal'in okul tanıtım günlerine internetten ve Instagram hesabından bakıp gitmenizi kesinlikle öneririm. Yani söyleyeceklerim bu kadar karar sizin. Şimdiden başarılar
Aklınıza takılan bir şey olursa tekrardan sorabilirsiniz