Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azıcık ucuza değil çok daha ucuza ikinci el ürünler aldım. Örneğin 1.250 Liraya Asus Strix RX 480, 345 Liraya kutusunun jelatini bile açılmamış G900, 50 Liraya 2 Dualshock ile birlikte çalışan PS One almıştım.

Lütfen paylaşın aşırı merak ettim.
macOS ile ilgili bir terim olan "Clover nedir?" diye sorulduğunda Google Çeviri aracılığıyla "Yonca" cevabını vermiş kendisi

macOS ile ilgili bir terim olan "Clover nedir?" diye sorulduğunda Google Çeviri aracılığıyla "Yonca" cevabını vermiş kendisi

Hocam valla öldüm gülmekten. Kendisini tanımam ama kafamda bu adama karşı nitelikli dolandırıcı bir karakter çizildi nedense. Baksana kendisi mod olmak için bile site yöneticisine verdiği absürt bir cevap ile katakulliye getirmeye çalışmış ama iyi baltalamış.

Valla ben arkadaşa ekran kartı ilanında farkı da ödeyip get ile satış yapmasını teklif ettiğimde kabul etmemişti. Konudaki bütün mesajları okumadım ancak ümit ediyorum ki problem çözülür.

Peşinden "Windows nedir?" sorusu sorulsa pencereler deyip geçebilirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…