Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ey Hüseyin! :) Neredesin? :D

NN.png

Forum tam bir aile. Bu olaydan sonra, bu kadar güzel bir topluluk olduğunu gördüm. Artık eskisinden daha çok takılıyorum burada.

Bu arada dün gece WhatsApp'tan bayağı konuştuk kendisi ile. Açıklama yapacağım demişti. Ben de bekledim şu ana kadar. Fakat yapılmadığına istinaden, gece konuşmalarını paylaşmak istiyorum sizlere.

Eki Görüntüle 299287Eki Görüntüle 299288Eki Görüntüle 299290Eki Görüntüle 299291Eki Görüntüle 299292Eki Görüntüle 299293Eki Görüntüle 299294Eki Görüntüle 299295Eki Görüntüle 299296Eki Görüntüle 299297Eki Görüntüle 299298Eki Görüntüle 299299
Hay Allah! Tam da sosyale girecekken site hata vermiş. Siz en iyisi tatlıya bağlayın. Nasıl olsa dolandırıcı değil.(!)

Hay Allah! Tam da sosyale girecekken site hata vermiş. Siz en iyisi tatlıya bağlayın. Nasıl olsa dolandırıcı değil.(!)
Dolandırıcı olduğu gerçeğini değiştirecek bir sebep olmadığını biliyoruz. Fakat şuan işlem yapabileceğimiz bir tutar dal da bulunmamakta. Yoksa ben bunun üzerine gitmeyi, buradaki herkesten çok isterim.

@Cihat Uğurlu hocam kargo ne oldu bu arada? Takip sistemi falan var mı yani nerede?
Bu arada sayın moderatör hocalarım, bu @Frosa denen arkadaşın ne olduğu açıkça ortaya çıktığına göre bence bu forumda artık olmaması gerek. Hesabının silinmesi gerekmez mi?

@Cihat Uğurlu hocam kargo ne oldu bu arada? Takip sistemi falan var mı yani nerede?
Bu arada sayın moderatör hocalarım, bu @Frosa denen arkadaşın ne olduğu açıkça ortaya çıktığına göre bence bu forumda artık olmaması gerek. Hesabının silinmesi gerekmez mi?
Kargoyu takip ediyorum hocam. Bence kargo elime ulaşana dek, bir işlem yapılmaması uygundur. Yöneticilerde bu yönde düşünüyor sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı