Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir işlem yapılmaması uygundur.
Hocam zaten artık kargo gelse ne yazar, gelmese ne yazar adamın ne mal olduğu belli oldu, ortaya çıkınca 100 KM hızla geri vitese taktı öyle gönderdi kargoyu. Siz burada konu açmasaydınız kargo hiç bir şekilde olmazdı bile yani. Bir de genelde ben şüpheci biri değilimdir hocam, ama bu arkadaşın kargoda da bir üçkâğıt yaptığına dair bir hissiyat var şu an.

Hocam zaten artık kargo gelse ne yazar, gelmese ne yazar adamın ne mal olduğu belli oldu, ortaya çıkınca 100 KM hızla geri vitese taktı öyle gönderdi kargoyu. Siz burada konu açmasaydınız kargo hiç bir şekilde olmazdı bile yani. Bir de genelde ben şüpheci biri değilimdir hocam, ama bu arkadaşın kargoda da bir üçkâğıt yaptığına dair bir hissiyat var şu an.
Daha önce de söyledim. Yüreğinin yeteceğini pek sanmıyorum. Netice de, korkusundan gönderdi. Ayrıca böyle bir durumda, 2.kez dolandırmış olur. Daha beter olur yani.

Neler dönmüş neler, bir adaptörümüz yandı foruma giremedik, olanlar olmuş yine.

@Cihat Uğurlu Dostum çok geçmiş olsun. Umarım bu karakter yoksunu ürünleri kargolar da sorun yaşamazsın. Ayrıca olası bir açıklamasında ne bahane bulacak gerçekten meraklandım.

İkinci el çok sakat iş. Hiçbir şekilde karşındaki insanı şüpheye düşürmemen gerekiyor. Arkadaşın en ufak zora girmesinde hemen Technopat'a giydirmesi de dikkatimden kaçmadı.

Daha önce de söyledim. Yüreğinin yeteceğini pek sanmıyorum. Netice de, korkusundan gönderdi. Ayrıca böyle bir durumda, 2.kez dolandırmış olur. Daha beter olur yani.

@Mert @Cihat Uğurlu gibi bende sanmıyorum pek yanlış gönderebileceğini, yemez. Baya net dolandırıcı bu arada 2-3 sayfa önce zırvalamış açıklama adı altında bakabilirsin.

@Frosa Allah seni cehennem ateşinde yaksın ya rabbim! Sen bir insanı nasıl dolandırırsın öyle? İstanbul'a sakın gelme kardeşim bir post dayağımı yemeden bırakmam seni. Bir zamanlar çok severdim seni, artık an itibariyle düşmanımsın. Bir de bahane olarak ailevi sebepler diyorsun. Bu forumdan defol git kardeş. SDN'ye de şikayet edecem seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı