Konuyu başında beri takip ediyorum. Açıklamasını bekledim ama, öyle bir şey olmayacak. Olsa da bu saatten sonra boş. Eleman iyice sıvadı şimdi de R'ye takıyor.
Kaslı abimizi her gördüğümde bu sığır aklıma gelecek.
Forum tam bir aile. Bu olaydan sonra, bu kadar güzel bir topluluk olduğunu gördüm. Artık eskisinden daha çok takılıyorum burada.
Bu arada dün gece WhatsApp'tan bayağı konuştuk kendisi ile. Açıklama yapacağım demişti. Ben de bekledim şu ana kadar. Fakat yapılmadığına istinaden, gece konuşmalarını paylaşmak istiyorum sizlere.
Dolandırıcı olduğu gerçeğini değiştirecek bir sebep olmadığını biliyoruz. Fakat şuan işlem yapabileceğimiz bir tutar dal da bulunmamakta. Yoksa ben bunun üzerine gitmeyi, buradaki herkesten çok isterim.
@Cihat Uğurlu hocam kargo ne oldu bu arada? Takip sistemi falan var mı yani nerede?
Bu arada sayın moderatör hocalarım, bu @Frosa denen arkadaşın ne olduğu açıkça ortaya çıktığına göre bence bu forumda artık olmaması gerek. Hesabının silinmesi gerekmez mi?
@Cihat Uğurlu hocam kargo ne oldu bu arada? Takip sistemi falan var mı yani nerede?
Bu arada sayın moderatör hocalarım, bu @Frosa denen arkadaşın ne olduğu açıkça ortaya çıktığına göre bence bu forumda artık olmaması gerek. Hesabının silinmesi gerekmez mi?