Hüseyin Nihal Atsız safkan Türk müdür?

Makiff

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam, bir sorum olacak.
Hüseyin Nihal Atsız'ın bildiğiniz üzere annesi Trabzonlu babası Gümüşhaneli Nihal Atsız nasıl safkan Türk olabiliyor?

Öncelikle selam, bir sorum olacak.
Hüseyin Nihal Atsız'ın bildiğiniz üzere annesi Trabzonlu babası Gümüşhaneli Nihal Atsız nasıl safkan Türk olabiliyor?
Şuanki Türklerin yarısından fazlası safkan Türk değildir, örneğin Anadoluya göçeden Türkler ordaki halklarla birleşe birleşe değişiyor bildiğim kadarıyla.

Şu anki türklerin yarısından fazlası safkan Türk değildir, örneğin Anadolu'ya göçeden türkler oradaki halklarla birleşe birleşe değişiyor.

Bir arkadaşımla tartışıyoruz.
Ve nihal atsızım laz, rum olmakla suçluyor ona nasıl bir kanıt sunabilirim peki?

Sadece Nihal Atsız'ın Türkçülüğünü severim çok iyi savunuyor.
Türkçülük denilen şey "Türklük üstündür" tarzı bir şeyse bu ırkçılık oluyor.

İnsanın özellikleri (karakteri) çevresiyle şekillenir. Kanında akan hemoglobinle, DNA değil. Türk çocuğunu X bir "aşağı ırk" olarak gördüğünüz aile büyütsün. O ailenin kültürünü benimseyecektir.

Bir başka düşünceme göre insan, hayatta kalma içgüdüsünden dolayı gruplaşmaya açık bir canlı. Aile, arkadaş çevresi, tanımadığın ama aynı bölgede yaşadığın insanlar.... En sonunda ülke, kıta, dünya, güneş sistemi şeklinde uzay savaşlarına kadar gideriz. Diyeceğim o ki Türklerin (veya başka bir ırkın) diğer ırklara karşı bir araya gelip kendilerini savunmalarını ve yüceltmelerini anlayabiliyorum. Doğal ama ilkel bir davranış. 2023 yılındayız.

Ve muhtemelen Nihal ATSIZ'ın psikiyatrik bir sorunu var. Ve bu övgü değil.

Türkçülük denilen şey "Türklük üstündür" tarzı bir şeyse bu ırkçılık oluyor.

İnsanın özellikleri (karakteri) çevresiyle şekillenir. Kanında akan hemoglobinle, DNA değil. Türk çocuğunu X bir "aşağı ırk" olarak gördüğünüz aile büyütsün. O ailenin kültürünü benimseyecektir.

Bir başka düşünceme göre insan, hayatta kalma içgüdüsünden dolayı gruplaşmaya açık bir canlı. Aile, arkadaş çevresi, tanımadığın ama aynı bölgede yaşadığın insanlar.... En sonunda ülke, kıta, dünya, güneş sistemi şeklinde uzay savaşlarına kadar gideriz. Diyeceğim o ki Türklerin (veya başka bir ırkın) diğer ırklara karşı bir araya gelip kendilerini savunmalarını ve yüceltmelerini anlayabiliyorum. Doğal ama ilkel bir davranış. 2023 yılındayız.

Ve muhtemelen Nihal ATSIZ'ın psikiyatrik bir sorunu var. Ve bu övgü değil.
Ben ırkçı tarafını savunmuyorum yalnız, Türklüğü çok iyi savunuyor, örneğin davetiye şiiri örnek göstermek gerekirse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı