YouTube Hugolanın kanalının kapatıldı mı?

Gariban Köpek

Centipat
Daha fazla  
Ya benim internetimde bir sorun var ya da bilmiyorum galiba Hugola'nın kanalı bir sebepten dolayı kapatıldı. Son zamanlarda Instagram yasağı döneminde Instagram'a VPN ile girmesi belki bir sebep olabilir veya Roblox'un kapatılması ile ilgili videosu. Bu konuda tartışmak isterim.
Olaya ilişkin fotoğraf.

Hugola.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benim internetimde bir sorun var ya da bilmiyorum galiba Hugola'nın kanalı bir sebepten dolayı kapatıldı. Son zamanlarda Instagram yasağı döneminde Instagram'a VPN ile girmesi belki bir sebep olabilir veya Roblox'un kapatılması ile ilgili videosu. Bu konuda tartışmak isterim.
Olaya ilişkin fotoğraf.

Eki Görüntüle 2296735
Az önce twitterda gördüm roblox hakkında video çektiği için erişim engeli getirmişler kanalına.

Hayır, Türkiye'de erişime engelli.

DNS kullanarak, veya modeminizi VPN servislerine yönlendirerek kanala ulaşabilirsiniz.

Bu yöntemi tercih etmiyorsanız, Youtube konumunuzu Amerika Birleşik Devletleri yaparak yine kanala erişim sağlayabilirsiniz.

Dün attığı videoda Türkiye erişimi engeli neden geldiğini hala öğrenemedik yazmış. Yani kanalın neden kapandığını kendisi bilmediğini iddia ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı