Hukuk mu yazılım mı?

@SelimArgent @beytull9h @Ana De Armas @GoDd1 @beytull9h
Yani hukuk ve yazılım ilgimi çekiyor diye onları düşündüm sizin önü açık olarak değerlendiğiniz bölümler varsa öğrenmek isterim herkesin fikrine açığım.

Hocam kendi düşünceme göre Türkiye önü açık tek meslek tıp onun dışındaki meslekler yurt dışında iş yapabiliyorlar eğer yazılım veya mühendislik gibi bir meslek istiyorsanız buradan mezun olup yurt dışında çalışmayı denemenizi öneririm. Ek olarak çok iyi bir üniversiteye giderseniz türkiyedede mühendislik için meslekler bulabilirsiniz örnek olarak ODTÜ ve İTÜ.

@SelimArgent @beytull9h @Ana De Armas @GoDd1 @beytull9h
Yani hukuk ve yazılım ilgimi çekiyor diye onları düşündüm sizin önü açık olarak değerlendiğiniz bölümler varsa öğrenmek isterim herkesin fikrine açığım.
Elektrik asla bitmez, param var klinik açarım diyorsan belki veterinerlik, yazılımında önü açık ama şartları var. Şu zamanlarda önü açık diye bir bölüm kalmadı bence tamamen kişisel yeteneğe bağlı. Yani ÖDTÜ okursan her türlü önün açık olur yok ben Anadolu üniversitesi okuyacağım diyorsan kendini çok geliştirmelisin.

@Ana De Armas.
Tıp yapabileciğimi sanmıyorum hem fen derslerim iyi sayılmaz hem de o kadar fen çalışmayı benim mentalım kaldırmaz gibi.

Hocam vallahi ÖSYM pek tınlamıyor sen yapabilir misin yapamaz mısın diye o yüzden mecbur çalışmak gerek tıp istemiyorsan bile mühendislik için yine sayısalcı olacaksın mecbur.

@Ana De Armas.
Tıp yapabileciğimi sanmıyorum hem fen derslerim iyi sayılmaz hem de o kadar fen çalışmayı benim mentalım kaldırmaz gibi.

Hocam eğer sayısal yapamam diyorsanız okumayın daha iyi bence bakın kötülemek için demiyorum ama artık ülkede herkes okumak derdine düştü 15-20 yıla sonra ülkede ne sanayide çalışacak birisi ne berber ne inşaat ustası hiçbiri kalmayacak eminim ki bir berber avukattan daha fazla kazanıyordur size tavsiyem eğer ki sayısalda güzel derece yapamam derseniz ya ticarete yönelin ya da mesleğe geçin ama tabii ki de son karar sizin eğer ailen bu konuda baskıcı değilse onlarla konuş derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı