Hukuk okunur mu?

Eğer sen adalet adına savaşmayı gerçekten canı gönülden istiyorsan bu işin peşinden gitmeye devam et. Bu ülkenin yalan dolana, rüşvete bulaşmayan hukukçulara hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. Savcı olmak özellikle de dediğin etkenlerden ötürü zor mor ama, gerçekten isteyen birinin göğüs geremeyeceği kadar değil. Ve bu işi istiyorsan meslek liselerinden uzak dur.

Anlattığın kadar özverili olacaksan savcı da olursun, mutlu da olursun. Yeter ki kendine güven.
Teşekkür ederim

Avukatlık artık çok yaygın iş bulmak zor, iş veren hukuk büroları da köle gibi ücretler veriyor resmen. Savcı vesaire olursan güzel ama olmak bir hayli zor. Bence yinede kalbini dinle derim. Ben üniversitedeyken herkes ittiğim bölümü eleştirdi ve eleştire eleştire içimden geçtiler. Şu anda çok rahat bir hayatım var hepsinden güzel şekilde

Eğer sen adalet adına savaşmayı gerçekten canı gönülden istiyorsan bu işin peşinden gitmeye devam et. Bu ülkenin yalan dolana, rüşvete bulaşmayan hukukçulara hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. Savcı olmak özellikle de dediğin etkenlerden ötürü zor mor ama, gerçekten isteyen birinin göğüs geremeyeceği kadar değil. Ve bu işi istiyorsan meslek liselerinden uzak dur.
Çok istiyorum, dediklerini uygulayacağım teşekkür ederim

Avukatlık artık çok yaygın iş bulmak zor, iş veren hukuk büroları da köle gibi ücretler veriyor resmen. Savcı vesaire olursan güzel ama olmak bir hayli zor. Bence yinede kalbini dinle derim. Ben üniversitedeyken herkes gittiğim bölümü eleştirdi ve eleştire eleştire içimden geçtiler. Şu anda çok rahat bir hayatım var hepsinden güzel şekilde.
evet, artık herkes avukat oluyor herkes işsiz o yüzden de avukatlığı istemiyorum, zaten hukukta bi gözüm savcılığı gördü hiç avukatlık hakimlik ilgimi çekmedi, teşekkür ederim tavsiyen için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı