Huma H4 v3.2 özelleştirme önerisi

Matebook'lar genel olarak sıkıntılıdır, verdiğin paranın da değerini almazsın. Malzeme kalitesi, soğutma, ve özellikle QC açısından hiç iyi olmayan bir laptop.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk başta yola macbookla çıkmıştım ama ona da çoğu mühendislik programını windows kurmadan yükleyemeyeceğim için windowsa yöneldim. Uzun ömürlü bir şey arıyodum beni 5-6 yıl götürecek ama bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim bu arada kaynak için.

İlk başta yola MacBook'la çıkmıştım ama ona da çoğu mühendislik programını Windows kurmadan yükleyemeyeceğim için Windows'a yöneldim. Uzun ömürlü bir şey arıyordum beni 5-6 yıl götürecek ama bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim bu arada kaynak için.

Ben tam olarak Matebook hakkında bilgi sahibi değilim ama Huawei telefondan yola çıktı yani laptop ayrı bir sektör ayrıca MacBook alırsanız sizi çok uzun yıllar götürecektir öte yandan siz iş laptopu istiyorsunuz o nedenle Monster'dan MSI'dan çok Lenovo, Apple, Dell gibi markalara yönelin ama Dell'de ısınma sorunu olabilir yani Lenovo çok kullanan var ama benim çevremdeki kimse kötü demedi Apple fiyatına göre düşük sistem satıyor ama çok dayanıklı (telefonları da aynı mantık)

Ben tam olarak Matebook hakkında bilgi sahibi değilim ama Huawei telefondan yola çıktı yani laptop ayrı bir sektör ayrıca MacBook alırsanız sizi çok uzun yıllar götürecektir öte yandan siz iş laptopu istiyorsunuz o nedenle Monster'dan MSI'dan çok Lenovo, Apple, Dell gibi markalara yönelin ama Dell'de ısınma sorunu olabilir yani Lenovo çok kullanan var ama benim çevremdeki kimse kötü demedi Apple fiyatına göre düşük sistem satıyor ama çok dayanıklı (telefonları da aynı mantık)
Aslında Macbook Pro için 2000TL gibi bir farkı vermeyi göze almıştım ama dediğim gibi mühendislik programlarının çoğu için macOS'un yanı sıra bir de Windows yüklemem gerektiğini öğrendim. Hal böyle olunca da Macbook'tan vazgeçtim. Sizin önerebileceğiniz bir Lenovo bilgisayar var mı?

Aslında Macbook Pro için 2000TL gibi bir farkı vermeyi göze almıştım ama dediğim gibi mühendislik programlarının çoğu için macOS'un yanı sıra bir de Windows yüklemem gerektiğini öğrendim. Hal böyle olunca da Macbook'tan vazgeçtim. Sizin önerebileceğiniz bir Lenovo bilgisayar var mı?
Lenovo Thinkpad E495/E595 modelleri iyi fakat AMD 3500U ve 3700U var sadece, MX230'a benzer performansı var. Bekleyebilirsen 4. nesil AMD'li Thinkpad E14/E15'ler çıkar onların performansı MX250 civarı olur.

Lenovo Thinkpad E495/E595 modelleri iyi fakat AMD 3500U ve 3700U var sadece, MX230'a benzer performansı var. Bekleyebilirsen 4. nesil AMD'li Thinkpad E14/E15'ler çıkar onların performansı MX250 civarı olur.
Asus Zenbook 14 modeli de çok aklıma yatıyor ama bütçe olarak biraz beni zorluyor açıkçası.
Bir yandan beklemek istiyorum fiyatlar düşebilir diye, öte yandan bu ülkede hiçbir teknolojik aletin fiyatının düşmediği aklıma geliyor. Teşekkür ederim önerileriniz için.

benim halam iş bilgisayarı olarak yıllardır thinkpad kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı