Humble Bundle indirimleri!

evet verir o oyunları ama elini çabuk tut. liste salı günü değişecek ve kasım oyunları gelecek. beğendiğin oyunlar varsa bunu yani ekim ayı paketini al. yoksa bekle salı günü kasım oyunlarını al. ya da ikisini de al. sana kalmış.
6 dolar verince 30 günlük membership almıyor muyuz ? Yani bu ayın 6. da alırsam, önümüzde ki ayın 6. da bitmeyecek mi ?

Biliyorum hocam baktım 50 kuruş bakiye var oyun 80 kuruşa geliyor sırf kütüphane dolsun diye aldım istediğim için falan değil yani 80 kuruşa kütüphaneye Steam fiyatı 75 TL olan oyunu ekleyebiliyorum diye bakıyorum ben 😅.
Mantik guzel ama birisi bakarsa; 'Oyuna bak, fiyata bak vay enai' deyip sovebilir. Cunku oyunun sovulecek cok tarafi var 😀 Onun haricinde kart dusurme var mi? varsa alirim.

Mantik guzel ama birisi bakarsa; 'Oyuna bak, fiyata bak vay enai' deyip sovebilir. Cunku oyunun sovulecek cok tarafi var 😀 Onun haricinde kart dusurme var mi? varsa alirim.
Valla kart düşürme var mı bilmiyorum hocam baktım 1 sakız parası bile değil yapıştırdım. Enai diyen de çok umrumda değil açıksası ben kendime bakarım kim ne demiş çok umursamam.

Son düzenleme:

PUMPKIN JACK 50TL​

AGENTS OF MAYHEM 50TL​

DEATHLOOP ₺ 134.75 gözüküyor bende​

ben mi bir hata yapıyorum yanlış yerden bakıyorum?
1699294251041.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı